brasseriedeberken - Familiedag drentheVeel families kiezen ervoor om ieder jaar iets leuks te gaan doen met elkaar. Dit kan bijvoorbeeld door het houden van een leuke familiedag. Drenthe is een uitstekende locatie om met elkaar een mooie dag te hebben, deze provincie heeft immers heel veel verschillende opties te bieden. Sommige families geven de voorkeur aan een rustig dagje, waarbij er vooral veel gelegenheid is om bij elkaar te zitten en bij te kletsen. Anderen houden er juist meer van om actief met elkaar bezig te zijn. Met een familiedag te Drenthe kunt u echt alle kanten op. De natuur biedt u de mogelijkheid om zo actief bezig te zijn als u zelf graag wilt en tegelijkertijd zijn er voldoende mogelijkheden om gezellig met elkaar te gaan eten of gewoon wat te gaan drinken. Voor jong en oud is er altijd voldoende te beleven en zo kan er altijd wel een programma opgesteld worden dat helemaal ideaal is voor uw familiedag. Drenthe is dus een zeer goede keus om naar toe te gaan als u iets moet organiseren als familie-uitje.

Familiedag Drenthe in Gasselte

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor het houden van uw familiedag in Drenthe? Dan moet u zeker eens contact opnemen met Brasserie de Berken in Gasselte. Zij kunnen namelijk heel veel verschillende programma’s voor u organiseren, waardoor zij echt voor ieder wat te bieden hebben. Een groot voordeel van deze brasserie is dat zij gelegen zijn in het natuurgebied het Drouwenerzand. Dit biedt de mogelijkheid tot het houden van een zeer actieve familiedag in Drenthe. Zo kunnen er in het natuurgebied bijvoorbeeld prachtige wandeltochten of fietstochten gemaakt worden, terwijl er genoten wordt van de prachtige natuur en het fantastische uitzicht. Daarnaast kunnen er verschillende excursies gedaan worden en ook is er nog de mogelijkheid om de natuur te ontdekken terwijl u zich vermaakt met het spel letterboxen. Hierbij moeten er bepaalde locaties gevonden worden, wat natuurlijk garant staat voor veel plezier onderweg. Voor de mensen die niet houden van stilzitten, hebben zij dus veel te bieden. Maar ook voor mensen die tijdens hun familiedag in Drenthe graag iets minder actief bezig zijn, hebben zij leuke opties. Zo kunt u ervoor kiezen om bij Brasserie de Berken te genieten van een groot culinair menu of van een heerlijke high tea of brunch. Er zijn dus voor iedereen voldoende mogelijkheden.

Programma op maat

Een groot voordeel van uw familiedag te Drenthe houden bij Brasserie de Berken, is dat zij een programma op maat voor u maken. Zoals gezegd bieden zij verschillende mogelijkheden:

  • een culinair dagje uit
  • diverse activiteiten, zoals fietstochten, wandeltochten en letterboxen
  • ontspanning afgewisseld met sportieve activiteiten

U kiest zelf wat u het meest aanspreekt en in overleg met de brasserie wordt er een programma op maat voor u opgesteld voor uw familiedag in Drenthe. Hierbij staan uw wensen uiteraard altijd centraal, het dagprogramma wordt daar helemaal omheen gebouwd. Het is dus niet zoals bij andere aanbieders, waar u enkel kunt kiezen uit vaststaande mogelijkheden. Nee, bij De Berken staan uw voorkeuren centraal en wordt er alles aan gedaan om de dag helemaal naar uw wens in te richten. Zo weet u zeker dat u met uw familie een leuke dag zult kunnen beleven, waarbij de balans tussen ontspanning en activiteiten precies zo is als u dit graag ziet. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die zij u kunnen bieden? Neem dan eens een kijkje op de website van Brasserie de Berken of informeer bij hen naar de mogelijkheden. Voor een familiedag in Drenthe is De Berken dus absoluut een uitstekende keus!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn