Wilt u graag dat uw werknemers efficiënter kunnen werken en meer uit hun dag kunnen halen? Dan is het de hoogste tijd om te kiezen voor een cloud desktop. Hiermee maakt u het mogelijk om heel flexibel te zijn wat betreft werktijden, werkplaatsen en gebruikte apparaten. Een cloud desktop maakt het mogelijk om zonder problemen het nieuwe werken in te voeren binnen uw bedrijf. Oftewel, om uw medewerkers de mogelijkheid te geven om ook te werken op andere plaatsen dan hun vaste werkplek. En dit is natuurlijk wel zo efficiënt. Doordat zij met een cloud desktop zowel met een computer en laptop, als met een smartphone en tablet toegang hebben tot alle documenten, agenda’s, e-mails en contacten die zij nodig hebben om hun werk uit te voeren, kunnen zij aan het werk gaan waar zij maar willen. Dit betekent dat iemand bijvoorbeeld even wat werk gerelateerde e-mails af kan handelen wanneer hij of zij staat te wachten tot een van de kinderen klaar is met sporten. Of dat iemand ‘s avonds nog even wat laatste dingen af kan handelen, zodat hij ‘s ochtends tijd heeft om de kinderen naar school te brengen. Maar ook dat iemand ‘s ochtends eerst thuis kan werken en naar de zaak kan gaan als de ergste files weer opgelost zijn. Zo kunnen uw werknemers hun tijd zeer efficiënt indelen. Nu zult u denken, dat is vooral heel fijn voor hen, maar wat heb ik er als werkgever aan? Dat is heel eenvoudig, als mensen hun tijd effectiever kunnen besteden, betekent dit dat zij minder stress ervaren en daardoor geconcentreerder en met meer aandacht hun werk uit kunnen voeren. En dat is natuurlijk wel zo fijn voor uw bedrijf. Een cloud desktop levert u als werkgever dus ook wel degelijk voordelen op. Het is daarom ook zeker aan te raden om nog even verder te lezen en te ontdekken welke voordelen de cloud desktop u nog meer kan bieden.

Voordelen van de cloud desktop

Zoals gezegd zorgen de cloud desktop en het nieuwe werken ervoor dat uw werknemers efficiënter met hun tijd om kunnen gaan en daardoor met meer aandacht en met meer focus hun werk kunnen doen. Dit op zich is natuurlijk al reden genoeg om als werkgever voor deze optie te kiezen. Maar er zijn nog meer voordelen. Als u het nieuwe werken invoert bij uw bedrijf en mensen via de cloud desktop overal kunnen werken waar zij maar willen, betekent dit ook dat zij minder vaak daadwerkelijk op kantoor zullen zijn. Dit heeft als grote pluspunt dat u veel minder werkplekken nodig hebt dan dat u werknemers hebt. Zij zijn immers toch niet allemaal tegelijk aanwezig. Zo kunt u dus flink besparen op de kosten van kantoorhuur, want we weten allemaal dat dat een grote kostenpost is voor bedrijven. Een goede cloud desktop biedt u als onderneming daarnaast nog het voordeel dat er iedere dag een back-up gemaakt wordt van alle bestanden. Op die manier kunt u er op vertrouwen dat u nooit belangrijke gegevens kwijtraakt, ook niet bij een computercrash. Uiteraard beschikt een cloud desktop over een uitstekend beveiligingssysteem om ervoor te zorgen dat alleen u en uw personeel bij de bedrijfsgegevens kunnen komen. U wilt immers niet dat ook anderen deze in zouden kunnen zien. Doordat alles via de cloud desktop gaat, wordt de ICT infrastructuur ook centraal geregeld, net als belangrijke updates. Er zijn dus heel veel redenen om er als bedrijf voor te kiezen om gebruik te gaan maken van een cloud desktop:

  • werknemers kunnen werken op het apparaat van hun voorkeur, of dit nu een computer, laptop, smartphone of tablet is
  • tijd kan efficiënter besteedt worden, waardoor mensen meer rust ervaren en geconcentreerder en beter hun werk kunnen doen
  • u hebt minder werkvloer nodig als mensen veel vanaf andere locaties gaan werken
  • er kan vanaf iedere willekeurige locatie gewerkt worden, doordat alle bedrijfsdocumenten altijd voor handen zijn
  • beveiliging, updates, ict infrastructuur en back-ups worden centraal geregeld

Kies voor ICT Spirit

Wilt u gebruik gaan maken van een systeem met een cloud desktop? Dan is het belangrijk dat u een gespecialiseerd en deskundig bedrijf inhuurt om dit alles voor u op te zetten. Wilt u zeker weten dat alles goed komt, dan is het aan te raden om te kiezen voor ICT specialist ICT Spirit. Al hun medewerkers hebben een ruime ervaring op het gebied van de cloud desktop en u kunt er dan ook op vertrouwen dat zij alles tot in de puntjes voor u kunnen verzorgen. Een groot voordeel van het kiezen voor dit bedrijf, is dat zij ook de infrastructuur voor uw bedrijf kunnen regelen. Als u hiervoor kiest, dan hebt u als voordeel dat u voor al uw ICT vragen bij een en hetzelfde bedrijf terecht kunt. Dat is natuurlijk wel zo handig, dan hoeft u zich nooit af te vragen wie u moet benaderen met uw vraag. Kiest u ervoor om via ICT spirit een cloud desktop systeem te regelen, dan hoeft u zich dus helemaal geen zorgen meer te maken over het ICT beheer en de beveiliging. U kunt er helemaal op vertrouwen dat al uw bedrijfsgegevens altijd veilig zijn en dat de beveiliging altijd helemaal up-to-date is, deze wordt namelijk regelmatig vernieuwd en bijgewerkt. Bent u dus van plan om te gaan werken met een cloud desktop? Neem dan contact op met ICT Spirit en vraag naar de mogelijkheden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn