De laatste maanden las ik regelmatig dat een pand kopen een goede investering kan zijn. De waarde van veel panden blijft stijgen en daarnaast kan je het pand ook nog verhuren. Ik vond het moeilijk om een pand uit te kiezen, want ik heb weinig verstand van de waarde van panden. Het leek mij verstandig om experts een taxatieadvies op te laten stellen, dit heb ik alten doen bij Boers & Lem. Het bleek dat ik het pand voor een goede prijs kon kopen en dat heb ik gedaan. De laatste jaren ben ik mij meer gaan verdiepen in het investeren van mijn geld. Voor de toekomst van mij en mijn vrouw wil ik graag een goed rendement op mijn investeringen hebben, daarom onderzocht ik eerst wat ik het beste met mijn geld kon doen. Vaak krijg je een hoger rendement wanneer een investering meer risico’s met zich meebrengt. Rente ontvangen via een bank is al jaren niet meer interessant, daarom wilde ik investeren op de beurs, of een pand kopen. Ik denk echter dat ik niet het geduld heb, om aandelen te kopen. Wanneer ik een aandeel zie dalen, dan wil ik het direct verkopen, terwijl dit een verkeerde keuze kan zijn. Online las ik dat een pand kopen een goede keuze kan zijn. De waarde van veel gebouwen is al jaren aan het stijgen en daarnaast kan je een gebouw verhuren, hierdoor krijg je elke maand een bedrag terug. Ik wilde echter eerst een taxatieadvies van een onafhankelijk bedrijf, voordat ik een pand kocht. Als je te veel geld voor een gebouw betaalt, of er zijn problemen met het gebouw, dan is het lastiger om te verdienen aan de aankoop. 

Een taxatieadvies via Boers & Lem

Ik wilde graag een pand in de buurt kopen, zodat ik het goed kon bekijken voordat ik het zou kopen. Ik had verschillende panden bezocht en had er eentje gevonden die ik interessant vond en die ik kon kopen. Ik wilde graag snel handelen, zodat niemand anders het pand zou kopen. Ik zocht naar taxateurs in de regio en vond toen het bedrijf BoersenLem.nl. Dit bedrijf stelt vaak een taxatieadvies op voor kopers en kent de regio goed. Ik vertelde een adviseur dat ik snel het pand wilde kopen, maar alleen als ik het kon kopen voor een goede prijs. De adviseur ging direct aan de slag en zou snel een taxatieadvies kunnen geven. 

Het pand gekocht

Ik kreeg veel sneller dan verwacht een bericht terug van Boers & Lem. Dit bedrijf had het pand bekeken en daarnaast hadden zij ook een andere RT-taxateur ingeschakeld, hierdoor kreeg ik een onafhankelijk taxatieadvies. Met dit advies kon ik een goed bod doen op het pand, ik wist namelijk hoeveel het waard was. Gelukkig kreeg ik binnen enkele dagen te horen dat mijn bod was geaccepteerd en dat ik het gebouw kon kopen. Voor een taxatieadvies raad ik Boers & Lem aan.

  • Ik kreeg snel een advies
  • Door een taxatie kan je een goede keuze maken
  • Het gebouw werd getaxeerd door twee bedrijven en was onafhankelijk
  • Ik heb het pand na het advies gekocht 
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn