Een digitaal fotokader is de toekomst als het gaat om het tentoonstellen van foto’s. Een digitaal fotokader maakt het niet alleen makkelijk om meerdere foto’s in een fotolijst te plaatsen, maar is daarnaast ook nog eens eenvoudig in gebruik. Doordat een digitaal fotokader in verschillende formaten en kleuren geleverd kan worden is het voor ieder huis een goede aanvulling op het interieur. Laat uw beelden tot leven komen met de Digitale Fotolijst Winkel en ervaar zelf het gemak van een digitaal fotokader. Al onze fotolijsten bieden veel mogelijkheden:

  • Geen statische weergave van een enkele foto, maar een volledig fotoboek met al uw mooiste momenten.
  • Behalve foto’s kunnen een groot deel van de fotolijsten ook video’s weergeven.
  • U heeft altijd haarscherp beeld, wat zorgt voor een levendige weergave.
  • U gebruikt een digitaal fotokader gemakkelijk met een geheugenkaart of USB stick.
  • Er bestaan modellen met een intern geheugen.

Dit zijn pas enkele mogelijkheden die onze fotolijsten te bieden hebben. Hieronder leggen wij u haarfijn uit wat een digitaal fotokader nou zo speciaal maakt.

Een digitaal fotokader van ieder formaat

Een digitaal fotokader is een ware aanvulling in uw huis. U kunt al uw foto’s gemakkelijk tentoonstellen, zonder hiervoor heel veel fotolijsten te hebben. Door zelf de grootte van het geheugen te bepalen, kunt u genieten van al uw mooiste momenten. Zo kunt u er ook voor kiezen om een foto uit het geheugen continu weer te geven. Wilt u liever al uw momenten de gehele dag zien, dan kunt u het digitaal fotokader zo instellen dat er een diashow komt. U kunt daarbij zelf het interval bepalen, van bijvoorbeeld 5 seconden tot een foto per 24 uur. U heeft dus altijd de keuze om alleen de foto’s te laten zien die u wilt. En u hoeft daarbij geen lijst te openen, foto’s af te laten drukken of moe te worden van steeds dezelfde foto. De Digitale Fotolijst Winkel biedt een ruim assortiment met verschillende formaten. Zo hebben we de standaardlijst van 20 centimeter, maar ook de grotere formaten voor bijvoorbeeld aan de wand te hangen. Bent u professioneel fotograaf of wilt u een grote lijst voor bij uw bedrijf? Ook daar hebben wij verschillende mogelijkheden voor. Kijk hiervoor op fotolijst.info en ontdek onze producten. Wilt u het uzelf helemaal makkelijk maken en bijvoorbeeld alle foto’s vanuit de Cloud tentoonstellen? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor u. Een digitaal fotokader van FrameXX beschikt namelijk over WiFi, waardoor foto’s omzetten nog nooit zo eenvoudig was. Zo kunt u als professional altijd uw trots tonen aan voorbijgangers en bezoekers. U bestelt een digitaal fotolijst gemakkelijk en snel in onze webshop.

Wij helpen u graag

De Digitale Fotolijst Winkel is gespecialiseerd in verschillende modellen digitale fotolijsten. Door ons ruime assortiment is er voor iedereen altijd een fotolijst te vinden in onze webshop. Wij kunnen u verzekeren dat er voor ieder doeleind een perfecte lijst te vinden is. Onze fabrikanten bieden altijd een of twee jaar volledige fabrieksgarantie. U kunt er dus vanuit gaan dat u altijd een deugdelijk product van ons krijgt. Heeft uw digitaal fotokader een probleem of defect binnen de garantieperiode, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen het product eventueel voor u repareren of doen een voorstel voor vervangen. Dit is in de meeste gevallen kosteloos. Invloeden van buitenaf of gebruikssporen vallen echter niet onder deze garantie. Heeft u vragen, klachten of behoefte aan advies? Kijk dan bij de veelgestelde vragen op onze website. Daarnaast kunt u contact met ons opnemen middels de contactgegevens op onze website. U krijgt dan binnen twee werkdagen antwoord.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn