Bij Blue digital kunt u terecht voor de bedrukking van allerhande zaken. U kunt in grote en kleinere oplage kiezen voor een cd dupliceren. Een cd dupliceren doet u bij ons tegen zeer scherpe prijzen. Wij bieden u tevens een goed aanbod aan relatiegeschenken. U heeft hierbij de keuze uit tal van artikelen. Een cd dupliceren doen wij voor u op zeer professionele wijze. Daarom kunnen wij onszelf een specialist noemen op het gebied van velerlei drukwerk. Wij produceren enkel en alleen zeer hoogwaardige materialen en dat is dan ook iets wat wij van vele van onze klanten terug horen. Of u nu kiest voor kleine of grote aantallen; een cd dupliceren gebeurt bij ons altijd goed en tegen zeer scherpe prijzen. Deze scherpe prijzen kunnen wij leveren omdat we de beste partij zijn op het gebied van drukwerk en duplicatie. Als u graag meer wilt weten over de mogelijkheden dan kunt ook een offerte aanvragen. Dat is zeer eenvoudig online te regelen. Deze offerte is vanzelfsprekend geheel vrijblijvend en u hoeft er niets voor te betalen. Hierin zullen wij noteren wat uw wensen zijn en de opdracht hierop volledig toespitsen. Op die manier krijgt u een zeer duidelijk overzicht van de kosten en kunt u een goede keuze maken voor het cd dupliceren of voor een andere opdracht die u ons graag laat uitvoeren. Wij houden ons als bedrijf sinds jaar en dag bezig met drukwerk en duplicatie op hoog niveau en dat zien wij terug in ons groeiende klantenbestand. U kunt bij ons terecht voor een scala aan druk- en persmogelijkheden. Als u een bestelling plaatst dan zorgen wij er bovendien voor dat u snel geholpen wordt en een snelle levering van grote en kleinere oplagen is dan ook iets waar u op kunt rekenen. Onze producten zijn zeer uiteenlopend maar om u alvast een idee te geven van wat wij allemaal te bieden hebben hier een tipje van de sluier. Wij leveren bij Blue Digital:

  • bedrukking van cd, dvd en blu-ray
  • relatiegeschenken voor ieder wat wils
  • bedrukking van USB sticks
  • textielbedrukking; zoals T-shirts
  • apps

Cd dupliceren in grote en kleine oplagen

Een cd dupliceren kan bij Blue Digital in zowel grote als kleine oplagen. Hoe groter het aantal cd’s hoe lager de prijs per product. Het is dan ook altijd verstandig om meer de drukken dan minder als u de keuze heeft. Wij kunnen u hierbij ook altijd bedienen van advies. Een cd dupliceren is namelijk voor ons dagelijkse kost en wij doen dat met zeer veel plezier. Onze kundige medewerkers kunnen u bovendien alles vertellen over de cd dupliceren en het materiaal waar u uit kunt kiezen. Ook hebben we tal van mogelijkheden voor de hoes van een cd. U kunt kiezen uit zeer veel materialen en modellen. Er zit dus altijd wel iets bij dat bij uw wensen aansluit. Naast cd dupliceren houden wij ons ook bezig met het vormgeven van de hoezen. Als u er bijvoorbeeld voor kiest om bij ons een cd of dvd te laten drukken of persen en u weet nog niet precies hoe de hoes eruit moet komen te zien dan kunt u ons team van vormgevers inschakelen. U heeft dan te maken met een team van zeer kundige mensen die precies weten wat ze doen. Waar houdt u van als het aankomt op de hoes van een cd of dvd? Maak uw wensen kenbaar en ons team gaat voor u aan de slag! Bij blue digital staan wij voor vakmanschap. Onze brede diensten kunnen wij aanbieden omdat wij zeer professioneel zijn en een team van mensen om ons heen hebben verzameld met de nodige kennis en ervaring om niets minder dan de beste kwaliteit te leveren. Of het nu gaat om een cd dupliceren, drukwerk of relatiegeschenken; bij ons bent u op het juiste adres! Veel bedrijven kiezen er tijdens de feestdagen voor om een mooi kerstgeschenk cadeau te doen aan zakenrelaties. Dat kunnen verschillende dingen zijn, maar het is altijd erg leuk om iets te laten bedrukken. Het laten bedrukken van items met bijvoorbeeld het logo van een bedrijf zorgt er namelijk voor dat uw naam wordt verspreid en tevens zorgt het er voor dat u leuk contact onderhoudt met relaties in het relevante vakgebied.

Full service

Wij noemen onszelf ook wel een full service bedrijf. Dat betekent dat als u een dienst van ons wilt gebruiken, dat wij deze van a tot z kunnen overnemen. Om een voorbeeld te noemen. U kiest voor een cd dupliceren bij ons. Dan zult u niet alleen genieten van de zeer goede manier waarop wij uw cd dupliceren, ook zult u alle overige diensten zoals het verpakken en versturen helemaal aan ons over kunnen laten. Het wegnemen van zorgen is namelijk iets wat wij graag doen. Op alle gebieden kunt u bij ons terecht. Als u vragen heeft over onze service dan mag u die stellen. Dat kunt u doen door contact met ons op te nemen middels het contactformulier. Ook staat het u vrij om ons te bellen. Wij staan u graag te woord om u te bedienen van advies over wat we allemaal voor u kunnen betekenen. Schroom dus niet en bel! Een offerte op maat is zo gemaakt en op die manier weet u precies waar u aan toe bent.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn