Bij cddrukken.nl bent u op het juiste adres als u een cd wilt laten persen of drukken van zeer goede kwaliteit. Wij bieden u zeer scherpe prijzen aan voor het cd drukken. U kunt er daarnaast op rekenen dat wanneer u er voor kiest een cd bij ons te laten persen of drukken, dat we er ook zorgen voor de verpakking. Zowel het drukwerk als de verpakking en de controle van het drukwerk zijn dus inbegrepen in de prijs. Daarom kunnen wij dan ook zeggen dat de prijzen zeer scherp zijn en dat u deze nergens anders vindt! Wij vinden het belangrijk om als u bij ons kiest voor een cd persen, u kunt redenen op een zeer goede service. Dat betekent dat wij er alles aan zullen doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Geef daarom altijd duidelijk aan waar wij op moeten letten als we uw cd drukken, zodat u de sound krijgt die u wilt. Het gaat allemaal om kwaliteit en service en daar staan wij voor. Als u gebruik maakt van onze diensten en u kiest er voor een cd te laten drukken bij ons, dan wordt deze binnen enkele dagen bij u thuis, of op het adres dat u aangaf afgeleverd. U kunt ook meerdere cd’s bestellen. Ook grotere leveringen worden binnen enkele werkdagen bij u thuis, of op een adres naar keuze, afgeleverd. U moet hierbij denken aan twee tot vijf werkdagen waarin het pakket met uw bestelling wordt afgeleverd in uw woning of het adres naar keuze. In de meeste gevallen komen onze klanten zelf met een suggestie voor de vormgeving van de cd en dan spelen wij daar als bedrijf op in door nog meer suggesties te doen die vaak erg welkom zijn bij het drukken van een cd of dvd. Zo ontstaat er namelijk een perfecte mix waarin het beste resultaat wordt bereikt. Wij hebben namelijk niet alleen verstand van de cd drukken, maar ook van het vormgeven van de hoes van de cd. U kunt bij ons rekenen op een zeer goede service maar waar kunt u bij ons nog meer op rekenen?

  • Snelle levertijden: binnen vijf werkdagen uw bestelling in huis.
  • De beste prijzen: door grote oplagen kunnen wij u de beste prijs bieden.
  • Ruime ervaring met drukwerk: duizenden tevreden klanten gingen u voor.
  • Hoogwaardige producten: wij houden onze standaarden hoog.
  • Wij helpen u altijd met het regelen van uw muziekrechten.

Een cd drukken tegen zeer scherpe prijzen

Het is heel makkelijk om online uw bestelling te plaatsen en wij nodigen u dan ook uit om dat te doen als u kiest voor een cd drukken van hoogwaardig materiaal en uitstekende kwaliteit. Maar hoe is het mogelijk dat wij dergelijke scherpe prijzen kunnen bieden voor het cd drukken? vraagt u zich af. Dat is een vraag waar wij eenduidig antwoord op kunnen geven. De reden dat het voor ons makkelijk is om een scherpe prijs te bieden is dat wij ook drukwerk leveren in grotere oplage. Doordat we grote hoeveelheden drukwerk leveren kunnen wij de kosten voor het cd drukken dus ongelofelijk laag houden en daar plukt u de vruchten van. Bij cdrukken.nl hebben wij enkel zeer kundige mensen in dienst die er voor kunnen zorgen dat uw cd drukken goed verloopt en dat u een cd ontvangt met de sound waar u op hoopte. Wij garanderen altijd kwaliteit van het cd drukken en houden onze standaarden zeer hoog. Dat is belangrijk en daarom zijn wij sinds jaar en dag dan ook het bedrijf dat diensten levert voor cd drukken. Veel van onze vaste klanten beamen dat onze kwaliteit de beste is en dat u dus bij ons moet zijn als u kiest voor een cd drukken. Neem contact met ons op als u vragen heeft over het drukken van een cd of dvd of plaats direct uw bestelling en u heeft de gedrukte cd binnen enkele dagen al in huis om te genieten van uw eigen sound. Bij ons een cd drukken is niet alleen voordelig, maar u profiteert ook van onze expertise op het gebied van de hoes. De hoes van de cd is een belangrijk onderdeel van het product. U moet er dan ook voor zorgen dat u de juiste uitstraling geeft aan de cd. Een cd drukken is meer dan alleen maar het persen of drukken van een werk; het is een proces dat van a tot z zorgvuldig moet worden doorlopen. Bij cddrukken.nl houden wij ons daarom ook bezig met de vormgeving. Wij hebben een grafische afdeling waar de beste mensen iedere dag bezig zijn met het vormgeven van de mooiste hoezen die een weerspiegeling zijn van de sound.

Muziekrechten

Er is de laatste jaren veel te doen om muziekrechten. Dat is niet voor iedereen even goed bij te houden en daarom houden wij ons ook bezig met uw muziekrechten. Doordat er digitalisering plaats vindt van onze muziek, wordt er ook veel illegaal geluisterd. U moet er als muzikant op toezien dat u weet wat u doet als u zelf een cd maakt en wij kunnen u dan ook alles vertellen over de huidige stand van zaken als het gaat om muziek en de rechten die voor u gelden. Het is verstandig om als muzikant goed geïnformeerd te zijn over de stand van zaken en daarvoor bent u bij ons tevens op het juiste adres.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn