Mijn vriendin en ik wonen samen met onze twee zoontjes. De jongens zijn 13 en 11 jaar oud en kunnen gelukkig goed samen opschieten. Natuurlijk hebben de jongens wel eens ruzie, dat is normaal, vooral op die leeftijd. Vaak kunnen ze goed samen spelen en ze hebben ook een aantal vrienden met wie ze allebei optrekken. Wij zijn hier erg blij mee, want dat hebben ze altijd iemand om mee te spelen. We proberen ze te leren dat ze samen dingen moeten delen en daarom kopen wij vaak maar 1 stuk speelgoed waar ze samen mee moeten spelen. We hebben bijvoorbeeld een jaar geleden een spelcomputer voor ze gekocht. Veel spellen kunnen ze samen spelen, maar sommige spelletjes kan je enkel alleen spelen. We spreken dan met ze af dat ze elk half uur moeten wisselen. Dat ging in het begin niet altijd goed, maar nu vinden ze het heel normaal en geen probleem meer. We spreken sowieso dat de jongens pas op de spelcomputer mogen spelen als ze hun huiswerk af hebben en ze mogen maar 1 uur per dag spelen. We besloten laatst om een airhockey tafel te kopen voor op zolder. Hiermee mogen ze zoveel spelen als ze willen. We hadden de jongens drie maanden geleden naar een arcade genomen en toen vonden ze het erg leuk om tegen elkaar te spelen op een airhockey tafel. Mijn vriendin en ik hebben een extra kamer op zolder die we niet gebruikten. Het leek ons een goed idee om een airhockey tafel te kopen en die op de zolder te zetten. We vinden het belangrijk dat ze buitenspelen, maar dit staat het weer niet altijd toe. Als het weer slecht is, dan kunnen ze altijd samen, of met vriendjes op zolder spelen.   

Online een airhockey tafel kopen

Online zochten we op arihockey tafel kopen en vonden een aantal websites waar ze de tafels verkopen. We wisten niet voor welke prijs we een airhockey tafel kopen konden, maar wilden ongeveer 200 euro uitgeven. Op de verschillende websites bekeken we het aanbod en we wilden zien of we een goede airhockey tafel konden kopen voor dit bedrag. We vonden het aanbod op veel websites tegenvallen. Ze hadden vaak airhockey tafels die er erg goedkoop uitzagen en deze tafels konden we kopen van ons budget. De tafels die er goed uitzagen waren bijna altijd duurder dan 200 euro. Daarom wilden we graag andere websites bezoeken en we kwamen al snel de website https://www.airhockeytafel.nl/ tegen. Op de website Airhockeytafel.nl besloten wij om een airhockey tafel te kopen. In deze webshop verkopen ze veel verschillende tafels, zowel goedkoop als duurder. We vonden hier wel een tafel van goede kwaliteit dat we met ons budget konden kopen. Bij de tafel zouden al de accessoires geleverd worden, zodat we die niet meer hoefden te kopen. Als we die in de toekomst nodig hebben, dan kunnen we ze via deze website kopen. De tafel werd gratis naar ons verzonden.

Leuk samen spelen met de tafel

Het was een goed idee om een airhockey tafel te kopen. De jongens maken veel gebruik van de tafel en kunnen er leuk mee samen spelen. Er komen ook vaak vriendjes langs die dan van de tafel gebruik maken. De tafel is van een goede kwaliteit en ziet er erg stevig uit. Voor een airhockey tafel kopen kunnen we de webiste Airhockeytafel.nl aanraden.

  • Ze hebben een groot aanbod
  • Verkopen ook accessoires
  • Hebben goedkope en dure tafels
  • Wij kochten hier een goede tafel
  • De jongens kunnen samen spelen   
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn