Een aannemer in Leiden voor onze dakkapellenWij wonen al jaren in een fijne tussenwoning in Leiden en zijn hier erg gelukkig met ons gezin. Toch hadden we een beetje te kampen met ruimtegebrek en daarom hebben we besloten om aan de voor- en achterzijde op ons dak een dakkapel te laten plaatsen, zodat we onze zolder kunnen opdelen in twee slaapkamers. De kinderen worden groter en daarom is deze extra ruimte erg welkom.

Een aannemer in Leiden van A tot Z

Voor ons project hebben we Aannemersbedrijf Winters in de arm gnomen, die we via hun website aannemersbedrijfwinters.nl hebben gevonden. We hebben daar voorbeelden gezien van huizen met nieuwe dakkapellen en hier en daar rondvraag gedaan naar deze aannemer in Leiden en het blijkt dat Winters, die zelf gevestigd is in Katwijk, prima werk levert, ook in Leiden. We hoeven niet per sé een aannemer uit Leiden te hebben, het gaat ons erom dat we een vakkundige en goede aannemer in Leiden het werk kunnen laten uitvoeren. Zo gezegd, zo gedaan. We hebben vroegtijdig deze onze aannemer in Leiden laten komen, om de situatie te bespreken en te vertellen wat onze wensen zijn. Daarbij hebben we aangegeven dat de aannemer in Leiden nodig hebben voor:

  • Het maken van een plan en ontwerp
  • Een bruikbaar plan dat we kunnen gebruiken voor de vergunningaanvraag
  • Vervolgens het werk kunnen laten uitvoeren

Daarmee is de aannemer in Leiden betrokken bij het gehele proces, kunnen we snel en eenvoudig schakelen en zijn we ervan verzekerd dat alles gebeurt volgens de regels, volgens het ontwerp en volgens de vergunning. Al met al is het toch nog best een klus en heeft dit ook behoorlijk impact op ons huis en ons gezinsleven, dus we willen dat dit professioneel wordt aangepakt en dat we kunnen bouwen op onze aannemer in Leiden.

Het hele proces doorlopen

Na via de website de contactgegevens gevonden te hebben, is er dus een afspraak gemaakt waarbij de aannemer in Leiden is komen kijken wat de staat van ons huis is, hoe ons dak eruit ziet en of wat wij willen ook een realiseerbaar plan is. Dit bleek geen enkel probleem en we kregen zelfs nog enkele tips, waarbij we op een goede manier een efficiëntere verdeling hebben kunnen realiseren in het plan. Vervolgens hebben we hiermee de vergunning aangevraagd en we kregen bij de gemeente het compliment dat we het plan zo goed hadden voorbereid en de vergunning was daarmee al snel door ons verkregen. Dit hele proces liep gesmeerd, zeker door de expertise van Aannemersbedrijf Winters, wat ons versterkte in het gevoel dat we een goede aannemer in Leiden aan het werk hebben gezet. De planning was al flexibel opgesteld bij de vergunningaanvraag, maar daarbij rekening houdend met eventuele vertraging van de vergunning en uitloop. Dit bleek dus allemaal niet nodig en door wat schuifmogelijkheden in de planning heeft onze aannemer het zelfs voor elkaar gekregen om een week eerder te kunnen beginnen. We hadden een heldere begroting gemaakt, met daarin alle uren en materialen en daar zijn duidelijke afspraken over gemaakt met Winters. Daarna zijn ze rap aan de slag gegaan en is de aanpassing van ons dak en de zolder van start gegaan. De bouw verliep erg voorspoedig en het weer was ons daarbij ook goed gezind. Uiteindelijk zijn beide dakkapellen vakkundig geplaatst, is er een mooie verdeling van kamers ontstaan en is het dak heel mooi afgewerkt. We kunnen niet anders dan lof uitspreken over dit werk, want de details zijn echt goed verzorgt en onze verwachtingen zijn daarmee overtroffen. We wonen nu dankzij Winters met nog meer plezier in ons huis.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn