Wij hebben verschillende winkels in Nederland en zien steeds meer klanten onze winkels bezoeken. Wij dachten altijd dat onze klanten eerste de producten wilden zien, voordat zij ze zouden kopen, maar wij merken steeds meer dat dit aan het veranderen is. Wij hadden al een webshop, maar eigenlijk deden wij daar te weinig mee. Dit jaar besloten wij om ons meer te richten op de webshop en daarom de gehele webshop te herzien. Wij wilden graag een Magento webshop laten maken door een bedrijf met veel ervaring en kwamen uit bij creativeict, dit bedrijf heeft ons niet alleen met de website geholpen maar ook met verschillende aspecten van de online marketing. Het bedrijf waar ik werk is al jaren aan het groeien en dit hebben wij gedaan door ons te richten op de winkels. Wij hebben winkels op verschillende goede locaties in Nederland en hebben goede kwaliteit producten voor een goede prijs. Wij hebben al jaren een webshop, maar het was duidelijk dat wij hier niet veel meededen. De omzet uit de webshop was slechts een klein gedeelte van de totale omzet, waardoor wij hier geen prioriteit aan gaven. Dit jaar besloten wij om meer te doen met de website en wij wilden een Magento webshop laten maken. Wij wilden graag een betere samenwerking tussen de website en de winkels en het Magento platvorm leek ons hiervoor de beste keuze. Wij wilden bijvoorbeeld dat klanten online konden bestellen en de producten in de winkel konden ophalen en andersom. Wij hebben zelf niet de kennis in huis om de webshop te maken, daarom wilden wij een Magento webshop laten maken door een bedrijf. Het was mijn taak om een bedrijf te vinden die dit voor ons kon doen en ik zou het gehele project leiden. 

Een Magento webshop laten maken door creativeict

Ik ging op zoek naar bedrijven door wie wij de Magento webshop konden laten maken en vond diverse bedrijven. Een van de bedrijven die ik had gevonden was creativeict en dit bedrijf kwam als beste naar voren. Dit bedrijf heeft al veel mooie websites gemaakt en wist precies hoe zij het project moesten aanpakken. Wij konden daarnaast niet alleen door creativeict de Magento webshop laten maken voor een goede prijs, maar zij konden ook helpen met de online marketing. Wij overlegden hoe de website eruit moest komen te zien en welke functionaliteiten voor ons belangrijk waren, hierna ging het bedrijf aan de slag.

Meer verkopen met de mooie website

Een Magento webshop laten maken door creativeict was een goed idee, want zij hebben een zeer mooie website gemaakt. De website voldoet aan al onze wensen en sindsdien zien wij dat de online verkopen flink zijn toegenomen. Veel klanten maken gebruik van de nieuwe mogelijkheden en zijn erg blij dat wij dit nu aanbieden. Wij zijn erg blij met het werk van creativeict en raden dit bedrijf aan.

  • Dit bedrijf heeft veel ervaring met het Magento platvorm
  • Wij konden door hun een Magento webshop laten maken voor een goede prijs
  • Dit bedrijf helpt ons ook met de online marketing
  • De website is erg mooi geworden en wij verkopen online veel meer 
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn