Hebt u iets te vieren met het bedrijf? Of hebt u een fout begaan en wilt u het recht zetten op een originele manier? Denk dan eens aan speciale taarten! Bij ons vindt u namelijk de mooiste taarten in alle soorten en maten. Bij ons is het ook mogelijk om uw bedrijfslogo op de taart te laten maken. Wij draaien onze hand er niet voor om. Ons is werkelijk niets te gek en wij denken in mogelijkheden, in plaats van in onmogelijkheden. Wij snappen als geen ander dat u het liefst een volledig unieke taart wilt geven aan dat ene bedrijf waarbij u nog iets goed te maken hebt. Wij vervaardigen daarom de lekkerste taarten met een persoonlijke boodschap erop. Of is het zo dat u iemand wilt feliciteren met een nieuwe woning? Ook dan kunt u een beroep op ons doen. Wij maken de beste taarten voor elke gelegenheid. Dus wat er ook aan de hand is, u kunt het altijd vieren met een unieke taart uit De Taartenwinkel. En het leuke is dat u er zelf helemaal geen moeite voor hoeft te doen. U hoeft alleen maar even online aan te geven wat voor model u wilt hebben, welke smaak hij moet hebben en welke boodschap er op moet komen te staan. Wij regelen de rest. U hoeft hem ook helemaal niet op te halen, want wij komen hem gewoon bij u op locatie bezorgen. Daar doen wij beslist niet moeilijk over. Nu zult u misschien denken dat het wel even werk is om taarten te maken en te transporteren naar de juiste plek. Maar gelukkig geldt dit niet voor ons, want wij hebben enorm veel ervaring op dit gebied. Dus als u er vandaag eentje bestelt, dan hebt u deze morgen al in huis. En zeg nou zelf, dat is nog eens een geweldige service, niet waar? Als u hier ook gebruik van wilt maken, dan horen wij dit graag van u. Surf dus snel naar de website van de Taarten Winkel, taartenwinkel.nl en sla uw slag! Wij hopen u in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe klant op onze site.

Wat u ook te vieren hebt, taarten doen het altijd goed

Het staat als een paal boven water dat de meeste mensen toch nog wel vaak naar de banketbakker op de hoek gaan om op zoek te gaan naar mooie taarten. Zij denken dat zij hier voordeliger uit zijn. Maar dit is eigenlijk helemaal niet waar. Een bakker betaalt huur voor het pand dat hij huurt. Veelal staat dit pand op een gewilde locatie en daarom kan het nog wel eens erg duur worden. En dit is uiteindelijk terug te zien in de prijs van de taarten die er aangeboden worden. Bij een webwinkel is dit allemaal niet het geval. Wij hebben geen hoge kosten voor een duur winkelpand en daarom kunnen wij ook de prijzen van onze op maat gemaakte taarten laag houden. Dus wilt u ook geen dief zijn van uw eigen portemonnee, maar toch een lekkere taart bestellen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. Wij hebben voor ieder wat wils. Zo kunnen wij bij het bakken van onze taarten ook uitstekend rekening houden met verschillende, veel voorkomende allergieën, zoals voor:

  • gluten
  • melk
  • pinda’s
  • noten

Of hebt u vegetariërs in uw vriendenkring, die ook graag bij u een stukje taart willen komen eten? Wij produceren ook taarten zonder dierlijke vetten. Op die manier zijn onze lekkernijen ook vegetarisch. Kijk simpelweg even op onze website voor de mogelijkheden. Hebt u nog vragen over ’t een of ‘t ander? Schroom dan niet en neem vandaag nog contact met ons op. Wij horen graag van u!

Bij ons is de klant nog echt koning

Bij de gewone bakker kunt u meestal alleen maar taarten kopen die al in de winkel liggen, die al gebakken zijn. Alleen bij De Taartenwinkel.nl kunt u een taart bestellen die speciaal voor u gemaakt wordt, geheel met een eigen logo of een persoonlijke boodschap erop. En dit maakt het een stuk leuker. Verder zijn er bij ons niet alleen taarten te bestellen, maar wij grossieren in nog veel meer soorten zoetigheden, zoals:

  • brownies
  • muffins
  • petit fours
  • macarons
  • vlaaien
  • sinterklaas- en kerstartikelen

Wij durven dan ook gerust te stellen dat wij geen nee te koop hebben op dit vlak. Wij stellen uw wensen voorop en houden er te allen tijde rekening mee. Dit doen wij onder andere door ons aanbod af te stemmen op uw voorkeuren. Want daar gaat het ten slotte allemaal om. Verder zijn wij u ook graag van dienst door geheel persoonlijke en unieke taarten voor u te bakken. En zeg nou zelf, waar treft u dit nou nog meer? Wij zijn werkelijk de nummer een op dit gebied en dit maakt dat u geen enkele reden meer hebt om niet voor ons te kiezen. Bovendien zijn wij helemaal niet duur, wat het nog aantrekkelijker maakt om met ons in zee te gaan. Het is dan ook een feit dat u onze concurrenten beter links kunt laten liggen, omdat de taarten bij ons veel lekkerder, persoonlijker en goedkoper zijn. Daarnaast worden ze al binnen een dag bezorgd! Kortom, alles wat u wilt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn