Een goede marketing strategie, daar vallen en staan de meeste bedrijven mee. En dat hebben veel bedrijven inmiddels dan ook goed begrepen en ze investeren daar het nodige geld in. Maar stop jij je geld ook daar waar het je het meest oplevert? Of volg jij de rest en zie je er eigenlijk helemaal niet zoveel resultaat van omdat je klanten ook elders hetzelfde soort product of dienst kan krijgen en eerder gaat voor de concurrent? Dit zijn natuurlijk dingen die je goed in de gaten moet houden binnen je bedrijf. Tenslotte wil je er zo succesvol mogelijk mee worden, maar daar zul je wel de nodige tijd en moeite in moeten steken. Ben jij niet geheel tevreden over de uitkomst van je marketing inspanningen? En ben je er wel aan toe om iets nieuws te proberen? Kijk dan eens naar het inzetten en verspreiden van leuke promotieartikelen. Het is een van de beste manieren om de aandacht op je bedrijf te vestigen en ook om het daar te houden. Wanneer je mensen promotieartikelen geeft waar ze ook daadwerkelijk iets aan hebben en wat ze gaan gebruiken dan worden ze met enige regelmaat aan je product of dienst herinnert. Pennen zijn hier bijvoorbeeld een heel goed voorbeeld van. Daarom zetten ook zo veel bedrijven dit in om als promotieartikelen uit te delen. Iedereen heeft pennen nodig. Of het nu is op je werk of om thuis even snel iets op te schrijven, we hebben op veel uiteenlopende momenten een pen nodig. En als zij dan jouw pen te pakken hebben worden ze toch weer herinnert aan je bedrijf. Uiteindelijk is dat je sterkste marketing tool: herhaling. Mensen moeten meer dan een keer herinnert worden aan het bestaan van je bedrijf. Dit doe je natuurlijk niet alleen met promotieartikelen, maar het kan wel een hele sterke basis vormen. Bij Dereklameshop.nl kun je uiteenlopende soorten promotieartikelen kopen en natuurlijk laten voorzien van je bedrijfslogo. En ze zijn altijd up to date. Rond de feestdagen kun je er bijvoorbeeld kerstmutsen krijgen of deel jij liever kerstsokken uit? Het kan allemaal. Het hele jaar door kunnen ze je natuurlijk voorzien van

  • petjes
  • paraplu’s
  • keycords
  • notitieblokken

Dit is slechts een kleine greep uit het grote assortiment van Dereklameshop.nl. Wat je ook maar nodig hebt, je kunt het daar eigenlijk altijd krijgen en laten voorzien van je bedrijfslogo. Afhankelijk van het soort bedrijf dat je hebt kun je dus verschillende soorten promotieartikelen inzetten.

Kies de juiste promotieartikelen

Welke promotieartikelen werken voor jouw bedrijf? Heb jij bijvoorbeeld een eigen kledingzaak? Dan kan het bijvoorbeeld leuk zijn om gratis t-shirts weg te geven, natuurlijk voorzien van je bedrijfslogo. Iedereen kan wel eens een simpel t-shirt gebruiken. Al is het maar om in te verven. Op die manier worden ze toch iedere keer dat ze het t-shirt aantrekken herinnert aan jouw winkel en komen ze hopelijk weer terug. Ook kun je bijvoorbeeld leuke kaarten en boekenleggers laten drukken. Of misschien hebben jouw klanten wel veel meer aan een usb-stick of een lippenbalsem. Vind jij het moeilijk om te bepalen welke promotieartikelen er nu echt zou werken bij jouw klanten? Kijk dan gewoon eens in de webshop van Dereklameshop.nl. Hier vind je alle promotieartikelen die zij voor je kunnen leveren. We garanderen je dat je er absoluut iets tussen gaat vinden waar je nog niet aan had gedacht, maar wat absoluut zou kunnen werken om jouw klanten aan je te binden. Promotieartikelen zijn er natuurlijk niet alleen om je bestaande klanten in vaste klanten te veranderen, maar ook om nieuwe klanten aan te trekken. Ook hier kun je gericht op de doelgroep die je graag wilt bereiken allerlei soorten promotieartikelen voor bedenken. Dit kun je natuurlijk het beste afstemmen op de rest van je marketing strategie. Wil jij bijvoorbeeld gebruik maken van een kraampje op een markt eens in de zoveel tijd om je kleding te promoten? Dan is het handig om iets uit te delen wat mensen graag willen meenemen, maar wat wel makkelijk is. Hier komen natuurlijk de veelgebruikte pennen om de hoek kijken, maar je kunt dus ook iets originelers bedenken, zoals de eerder genoemde lippenbalsem of geef bijvoorbeeld een leuke tassenhanger mee.

Het inzetten van promotieartikelen

Promotieartikelen kun je natuurlijk op veel momenten inzetten. Niet alleen op het moment dat je reclame wilt maken voor je eigen bedrijf, maar ook onbewust wil je dat uiteraard doen. Veel klanten staan er niet bij stil dat als je de gekochte producten in een duidelijk bedrukte tas meegeeft dit ook een goede vorm van reclame maken is. Dit soort promotieartikelen worden natuurlijk door bijna alle winkels (en bedrijven) ingezet, maar je kunt dit wel naar je eigen hand zetten. Zorg er bijvoorbeeld voor dat mensen een echt goede tas bij jouw winkel meekrijgen. Een tas die ze veel vaker kunnen gebruiken en waar ze dus echt wat aan hebben. Je geeft de tas bijvoorbeeld alleen mee als ze een bepaald bedrag besteden. Dit soort promotieartikelen zorgen er dan niet alleen voor dat mensen meer geld uitgeven in je winkel, maar ook dat er op straat dus veel vaker reclame voor je bedrijf wordt gemaakt en dat is uiteindelijk waar het om draait met promotieartikelen. Hoe je de promotieartikelen ook inzet je wilt natuurlijk altijd dat ze op een duidelijke manier voorzien zijn van je bedrijfslogo en dat de mensen in je doelgroep het ook graag krijgen. Dan pluk je er de meeste vruchten van.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn