Wil jij ook veilig op reis kunnen met je hond? Of wil jij je hond even rustig in de bench stoppen zodat jij met de familie of met jouw zakenvrienden kunt zitten en ongestoord kunt koffie drinken? Kijk dan eens op dierenverblijf.com. Daar kun je een aantal benches vinden waar jouw hond een fijn plekje heeft. Je kent het wel, je bent ontzettend gek op je honden maar ze springen de hele tijd op bed en je krijgt de stoelen en banken niet schoon omdat er voortdurend hondenharen opzitten. Tot overmaat van ramp komt er dan ook nog visite met een nette zwarte pantalon aan, die opstaat en aan de achterkant allerlei witte haren plakken. Dat is natuurlijk niet wat je wilt, zeker niet als er net gezelschap over de vloer komt en als je ze hebt uitgenodigd om indruk te maken op ze. Wat is dan de uitkomst? Juist, dat is een geschikte hondenbench die jij kunt aanschaffen. Eigenlijk zou iedereen een geschikte hondenbench moeten hebben om je hond in te stoppen. Het is daarnaast ook veel beter voor de rust in huis, omdat de hond in de bench kan worden gestopt. 

Waarvoor gebruik je een hondenbench nog meer? 

Een hondenbench hoef je niet alleen voor in huis te gebruiken, deze zijn hoofdzakelijk bestemd voor transport van de hond. Hoe kun je je hond vervoeren met deze bench? Dat kan in ieder geval met de volgende voertuigen:

Kortom: de hond hoeft nooit meer los te lopen en kan gemakkelijk in de bench worden geplaatst. Het is natuurlijk wel de vraag of de hond het wel naar zijn zin heeft in dit kleine hokje. Daarom is er wel eens over nagedacht om de bench aan tet passen zodat het voor de hond het meest confortabel is om in de bench te verblijven.

De bench van dierenverblijf.com

Er bestaan natuurlik ook vragen als: ik heb meerdere honden, hoe kan ik dan al deze honden meenemen op reis? En wat als je niet zo’n groot budget hebt? Dan is het verstandig om naar deze website te gaan, want wat zij onder andere aanbieden is een tussenschot voor de bench. En als jouw hond last heeft van het licht, daar misschien onrustig van wordt dan kun je ook nog een benchhoes kopen en om de bench heen doen. Want sommige honden vinden het nogal eng om in een kleine ruimte te zitten, maar er is niet altijd keuze. Je kunt moeilijk de hond los laten lopen in het vliegtuig, daar veroorzaak je overlast mee en dat is in de meeste gevallen absoluut niet gewenst. Het is wel fijn als de honden elkaar kunnen zien, mochten ze samen in een bench worden geplaatst. Daarom zijn er tussenschotten die half open zijn, zodat de honden naar elkaar kunnen kijken. Vooral voor jonge, bange honden is dit ideaal aan de hondenbench. Zo blijft het niet alleen leuk voor de eigenaar, maar ook voor de honden zelf in de hondenbench. De prijzen beginnen al bij twintig euro. Voor iedereen is er dus een betaalbare hondenbench! 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn