De cursus online marketing van Saxion is geschikt voor tal van mensen uit verschillende beroepsgroepen en met verschillende achtergronden. Ondernemers die meer willen halen uit hun website en bedrijf en doelen op een hoger rendement in brede zin, zijn op ieder moment gebaat bij bijscholing. Daarvoor is een cursus online marketing dan ook zeer geschikt. De bedoeling van een cursus online marketing is; de kennis die u reeds bezit op het gebied van online marketing aanscherpen. Iedereen weet wel iets van marketing maar de details en de bewegingen die er zijn moeten worden bijgehouden en dat kan in de vorm van een cursus online marketing. Bijna alle bedrijven in Nederland, maar tevens in het buitenland begeven zich op internet. Voor u als ondernemer of starter betekent dat dat de concurrentie online groot is. Een bedrijf starten dat een rol kan spelen en deze concurrentie aan kan, moet dan ook zeer solide in elkaar zitten. De marketing is iets waar steeds meer aandacht aan wordt besteed. Denk hierbij ook aan de rol van sociale media. Onze klanten kunnen onze bedrijven maken of breken door het geven van positieve of negatieve reviews en daarom is de lat – en dat is een goede zaak – veel hoger komen te liggen. Een cursus online marketing volgt u als u als ondernemer uw rendement wilt verhogen. Maar een cursus online marketing volgt u ook als u starter bent en voorbereid wilt beginnen aan uw onderneming. In beide gevallen bent u bij ons op het juiste adres. Wij beschikken over de noodzakelijk kennis die u moet hebben om een online marketing beleid te voeren dat uw bedrijf op de kaart zet. Wat leert u allemaal in een cursus online marketing?

  • Het optimaliseren van uw vindbaarheid in de zoekmachines.
  • Het opzetten van advertentiecampagnes.
  • Het gebruik van Google AdWords en het analyseren van bezoekersgedrag.
  • Sociale media integreren in uw website.
  • Marketing via mail en sms services.

Een cursus online marketing: voorbereid aan de slag

U bent startende ondernemer en wilt een webwinkel beginnen. U heeft frisse moed en zin om meteen te beginnen. Dat is een goede zaak. Deze energie kan u erg ver brengen. Maar toch willen wij dat u voor u verder gaat even pas op de plaats maakt en naar ons luistert. Want weet u eigenlijk wel waar u aan begint? Het opzetten van een bedrijf is tegenwoordig niet meer een kwestie van het opkopen van een domeinnaam en het plaatsen van een advertentie. Onze hele markt heeft zijn weg gevonden naar het wereldwijde web en dat betekent voor u dat u echt moet weten waar u aan begint. Veel van onze cursisten die bij ons de cursus online marketing volgen denken dat ze van veel van de kennis op de hoogte zijn, maar zij komen er tijdens de cursus online marketing allemaal achter dat ze nog heel veel dingen niet wisten. Dat heeft te maken met verschillende zaken. Ten eerste is online marketing niet een vast en stilstaand feit. Marketing is een techniek die verandert en die meebeweegt. Daarnaast is marketing een filosofie en een manier van kijken naar mensen en gedrag. Marketing heeft te maken met gevoel en intuïtie maar ook simpelweg met boerenverstand. In een cursus online marketing gaat wij met u aan de slag met alle stappen van de online marketing en dat doet wij door alles aan de orde te laten komen. Als u graag meer wilt weten als ondernemer over het volgen van een cursus online marketing of u wilt iets weten over de kosten, neem dan contact met ons op en dan zullen wij u alle informatie verstrekken die u nodig heeft. Vele tevreden mensen ging u voor en volgeden onze cursus online marketing. Zij gaven unaniem te kennen dat zij zonder deze cursus dingen over het hoofd zouden hebben gezien en zeker starters waren zeer gebaat bij het volgen van de cursus online marketing.

SEO of zoekmachine optimalisatie: vindbaar worden is een must

U moet zich er als ondernemer bewust van zijn van het feit dat uw website heel erg belangrijk is. Uw website is de digitale vorm van uw bedrijf. Hoe beter u vindbaar bent in de zoekmachines, hoe meer bezoekers u zult aantrekken en hoe hoger uiteindelijk uw rendement. De term SEO of zoekmachine optimalisatie zal u niet vreemd in de oren klinken, want u wordt er tegenwoordig mee om de oren gegooid. We willen namelijk allemaal goed vindbaar zijn maar daarvoor moet hard gewerkt worden. Hoe gaat dat in zijn werk? Er zijn een aantal zaken waar u op moet letten als ondernemer en dat is ten eerste dat u continue blijft werken aan uw website. De uitspraak: ‘stilstand is achteruitgang’ zal u niet onbekend in de oren klinken en dat is dan ook een waarheid als een koe als het aankomt op het onderhouden van uw website. Er zijn tal van manieren om uw website beter vindbaar te maken. U moet er altijd voor zorgen dat de informatie die u op de website plaatst up-to-date en relevant is. Dat betekent dat u iedere dag weer nieuwe updates moet doen die uw klanten tevreden zullen houden. De laatste jaren heeft sociale media veel meer gewicht gekregen in de online marketing. Daarom kunt u als bedrijf niet meer zonder en zult u er altijd voor moeten zorgen dat u deze elementen ook integreert in uw website. Online marketing is in beweging en dat is belangrijk om te weten. kijk daarom snel op onze website : http://www.saxion.nl/studeren/kiezen_en_kennismaken/Studiekiezer/mim/internetmarketing/cursus-online-marketing/ en neem contact met ons op als u zichzelf of uw werknemers graag wilt inschrijven voor onze cursus.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn