Op een bouwplaats is het vaak belangrijk om een plek hebben om droog pauze te kunnen houden of materialen in op te slaan. Hiervoor kan een schaftwagen een goede uitkomst zijn. Met een schaftwagen kan niet alleen het personeel even binnen zitten, maar staan ook de benodigde materialen veilig opgeborgen op de bouwplaats. Bij Harmsen Materieel B.V. kunt u eenvoudig een schaftwagen kopen. Wij leggen u graag uit wat welk soort schaftwagen wij in ons assortiment hebben en hoe u deze bij ons kunt aanschaffen, zodat u het uw bedrijf en uw medewerkers een stuk eenvoudiger en aangenamer maakt.

Op iedere uitvoering schaftwagen variatie mogelijk

Een schaftwagen wordt in de volksmond ook wel een schaftkeet of bouwkeet genoemd. Het is een mobiele wagen waarin men pauze kan nemen of materiaal kan opslaan. Voor materiaal is er een speciale opbergruimte in de schaftwagen aanwezig. De schaftwagen wordt doorgaans op locatie gebruikt door bijvoorbeeld bouwvakkers of gemeentemedewerkers. U kunt de wagen eenvoudig vervoeren door deze aan uw trekhaak te hangen. Daarom biedt de wagen een uitkomst voor mensen die veelal buiten werken en iedere keer op een andere locatie werkzaam zijn. Medewerkers kunnen zich hier even terugtrekken. Indien gewenst kan deze zelfs worden voorzien van een toilet. In feite is het dus een mobiele kantine en opslagplaats. Er zijn verschillende soorten van een schaftwagen verkrijgbaar bij Harmsen Materieel B.V.:

  • In verschillende maten
  • Verschillende uitvoeringen
  • Verschillende varianten per uitvoering

Bij ons zijn er wagens verkrijgbaar van 3.5, 4, 5 en 6 meter. Daarbij kunnen wij deze ook altijd in verschillende uitvoeringen leveren, waarbij de indeling van de schaftkeet niet standaard is bepaald. Hier zijn verschillende varianten per uitvoering mogelijk, waardoor u de mogelijkheid heeft om de wagen geheel naar wens in te delen. U kunt er bij ons ook voor kiezen om een tweedehands schaftwagen aan te schaffen. Wij hebben uitsluitend hoogstaande kwaliteit in ons assortiment, waardoor wij zelfs bij de tweedehands wagens een lange levensduur kunnen garanderen. Deze controleren wij namelijk volledig en repareren wij waar nodig voordat deze in ons assortiment komen. Daarnaast is dit altijd tegen concurrerende tarieven. U betaalt bij ons dus nooit teveel voor een schaftwagen. Via onze website kunt u eenvoudig meer informatie over de wagens naar keuze aanvragen door uw gegevens achter te laten. Wij geven u dan alle informatie die u nodig heeft om een wagen aan te schaffen.

Goede kwaliteit gegarandeerd door RDW-erkenning

Harmsen Materieel B.V. is uw specialist op het gebied van schaftwagens, containers en units. Wij hebben jarenlange ervaring binnen de markt, waardoor wij onszelf hebben ontwikkeld tot waar wij nu staan. Dankzij onze expertise kunnen wij u goed van dienst zijn en u altijd bijstaan om de juiste keuze te kunnen maken wat betreft onze producten. Daarnaast kunnen wij u goede kwaliteit garanderen doordat wij een RDW-erkenning hebben. Daardoor zijn wij bevoegd om zowel aangekochte als nieuwe voertuigen te verkopen, behandelen en te bewerken. Hierdoor weet u dat u bij ons altijd betrouwbare wagens en units kunt krijgen en dat onze gebruikte wagens nog prima een ronde mee kunnen. Wij willen uitsluitend een goede dienstverlening verschaffen, daarom luisteren wij graag naar uw wensen en eisen en kunnen wij ieder product geheel naar wens aanpassen. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, heeft u behoefte aan advies of wilt u nog meer informatie over onze producten en diensten? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://www.harmsenmaterieel.nl/.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn