Bij Innerqi weten wij als geen ander hoe veel er van een dier te leren valt. Veel mensen weten dit ook wel, maar doen verder nooit iets met die kennis. Wij brengen deze wetenschap elke dag weer in de praktijk tijdens onze sessies van coachen met paarden. Wij hebben veel ervaring opgedaan en expertise ontwikkeld op dit vlak en kunnen u daarom uitstekend van dienst zijn door middel van coachen met paarden. Nu zult u zich waarschijnlijk afvragen wat coachen met paarden nu weer voor zin heeft. Is dat weer een of ander zweverig gebeuren, waar u eigenlijk niets aan hebt? Wij kunnen u vertellen dat het tegendeel waar is. Wij hebben al vele bedrijfsleiders en andere leidinggevenden en docenten succesvol feedback gegeven op hun vaardigheden om te communiceren. Innerqi is van alle markten thuis en kan werkelijk alle soorten mensen begeleiden met dergelijke aangelegenheden. U hoeft er dus niet bang voor te zijn dat het hier om een spirituele cursus of iets dergelijks gaat. Coachen met paarden is daarentegen heel erg praktisch. En u leert er gelijk al heel veel van. Bij coachen met paarden is het namelijk mogelijk om direct al de vinger op de zere plek te leggen. Daar hebt u niet eerst vele sessies voor nodig, want dat wordt meteen tijdens de eerste ronde al duidelijk. Het paard is namelijk uitstekend in staat om uw gedrag te spiegelen. Dit doet het gewoon door te doen. Uit de reactie van het dier op uw gedrag merkt u namelijk meteen wat het effect is van wat u zegt en doet. Een paard kent geen omwegen of flauwigheden. Het reageert gewoon direct op wat u doet, zonder tussenkomst van gedachten of gevoelens. En daaruit kunt u gelijk opmaken of uw opdracht overkomt. Hebt u op de werkvloer ook wel eens te maken met tegenvallende resultaten? Willen uw medewerkers niet naar uw luisteren? Hebt u wel het gevoel dat u aan het delegeren bent, maar merkt u hier in de praktijk niets van? Dan is coachen met paarden de methode voor u! Want tijdens een van de sessies bij Innerqi ziet u namelijk meteen wat het probleem is. En wij helpen u daar op een constructieve en positieve manier mee, zodat u handvaten krijgt om uw gedrag te verbeteren. En dan zult u na verloop van tijd zien dat u veel succesvoller leiding kunt geven.

Coachen met paarden is helemaal niet duur

Nu denkt u misschien dat coachen met paarden erg veel kosten met zich mee zal brengen. Maar gelukkig is dit niet het geval. Bij Innerqi snappen we namelijk heel goed dat u geen dief wilt zijn van uw eigen portemonnee. En bovendien houden wij er niet van om onze cursisten met te hoge kosten te confronteren. Daarom houden wij de prijzen laag. En dit zal ook zo blijven. Dus ook als u in de toekomst nog eens voor coachen met paarden zou kiezen, zult u bij ons voordelig uit zijn. Al met al is uw keuze voor ons een hele verstandige. U betaalt namelijk nooit te veel, want:

  • coachen met paarden is bij ons laag geprijsd
  • u hebt niet veel sessies nodig, omdat u al gauw ziet waar het probleem zit

Bij ons krijgt u dus waar voor uw geld. En daar hebt u nou echt wat aan! Wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt, waardoor u zich helemaal op uw eigen ontwikkeling kunt focussen. Zo gaat u met grote stappen vooruit dankzij coachen met paarden. Wij hebben nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en kunnen iedereen die echt iets wil leren uit de brand helpen. Het heeft geen zin om nog verder te zoeken, want met Innerqi hebt u een zeer betrouwbare en gespecialiseerde partner gevonden die u kan helpen met communicatie problemen en het verbeteren van uw leiderschapskwaliteiten. Breng dus vandaag nog een bezoekje aan onze website en meld u aan voor coachen met paarden.

Werken aan uw communicatieve vaardigheden

Een paard is als geen ander dier heel goed in staat om het gedrag van mensen te spiegelen. Dat is te merken in het gewone paardrijden, maar ook bij wedstrijden. En natuurlijk ook tijdens coachen met paarden. Als u niet helemaal vol overtuiging een opdracht over kunt brengen op het paard, dan zal het dier niet reageren zoals u dat wilt. En zo gaat het eigenlijk ook bij mensen, maar dan is het minder duidelijk zichtbaar. Natuurlijk zijn er altijd coaches van Innerqi bij aanwezig, die het dier in bedwang kunnen houden. Er zal dus nooit iets gebeuren wat u niet zou willen. Coachen met paarden is daarom een erg veilige manier van coaching. Als u voor Innerqi kiest, dan kiest u voor:

  • een totaaloplossing op coachingsgebied
  • coachen met paarden tegen een aantrekkelijk tarief
  • mogelijkheden in de noordelijke provincies
  • positieve feedback, waar u echt wat aan heeft
  • goede aanwijzingen van de paardencoach
  • een speelse manier van leren
  • een doeltreffende verbetering van uw leidinggevende vaardigheden
  • en nog veel meer

Wij staan te allen tijde voor u klaar om u verder te helpen met uw eigen ontwikkelingen. Coachen met paarden is een ideaal middel om dit te bereiken. Wij hebben al veel ervaring opgedaan op het vlak van coachen met paarden. Bij Innerqi bent u dus aan het juiste adres! Twijfel daarom niet en meld u vandaag nog aan!

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn