Ik heb twee zoontjes die op de basisschool zitten. Het zijn erg lieve jongetjes en ze doen het goed op school. Het is een grote basisschool in het centrum van de stad. Een aantal jaren geleden zijn er een aantal scholen samengegaan tot deze school. Vroeger zat ik zelf op een van deze basisscholen, dus ik vond het een fijn idee dat de jongens hier les konden volgen. Op de school hebben ze veel evenementen voor de kinderen en dat vinden de jongens erg leuk. Zo zijn er speciale vieringen met kerst, Sint Maarten en aan het begin van elke periode. Ik vind het leuk om te zien dat de jongens daar zo van genieten en vaak kunnen ze er erg enthousiast over vertellen. Voor de meeste vieringen hoef ik niet veel voor te bereiden, maar voor een aantal moeten ze liedjes oefenen, of een speciaal pak aan. Dit jaar wilden ze ook carnaval vieren op school. We wonen in een regio waar carnaval niet groot wordt gevierd, maar voor de kinderen is het een leuk idee. Ik weet dat ik vroeger ook carnaval vierde op school en dat ik het erg leuk vond om met carnaval kinderkleding naar school te gaan. Ik heb er nog verschillende foto’s van in een van mijn fotoboeken. Voor de kinderen is het leuk, omdat ze zich kunnen verkleden als hun favoriete superheld, of als een prinses. Aangezien het de eerste keer was moest ik carnaval kinderkleding voor de jongens kopen. We hebben thuis niets liggen en ik wilde op het internet zoeken naar carnaval kinderkleding.  

Carnaval kinderkleding gekocht op PARTY-time.nl

Ik vroeg aan de jongens wat ze voor carnaval kinderkleding aan wilden en ze wilden allebei als superheld. Dat was geen verrassing, want ze zijn allebei dol op superhelden. Ze kunnen de hele dag naar tekenfilms kijken van bijvoorbeeld Spiderman, of spelen spelletjes op hun iPad. Ik bezocht een aantal websites voor carnaval kinderkleding en vond als snel wat leuke pakken. Maar ik vond een aantal van deze websites erg duur. De jongens gebruiken de pakken waarschijnlijk maar een aantal keren, want voordat je het weet zij ze eruit gegroeid. Daarom dacht ik er ook over om carnaval kinderkleding te huren, maar dat was niet veel goedkoper dan kopen. Gelukkig vond ik de website party-time.nl. Ik vond hier twee pakken die niet te duur waren en die de jongens erg leuk vonden. Bij een bestelling van twee pakken zou de bestelling gratis verzonden worden en een aantal dagen later al binnen zijn. Dat kwam mooi uit, want dan waren ze precies op tijd binnen voor de viering.

Erg leuke pakken

Een paar dagen later kwam de bestelling van de carnaval kinderkleding binnen. Ik wilde de pakken graag passen en zien hoe ze zouden staan. Toen de jongens thuiskwamen van school probeerden we ze meteen. De pakken stonden erg leuk en de jongens vonden ze geweldig, ze imiteerden meteen hun favoriete superhelden. Ze vonden het erg leuk om de pakken aan te hebben naar de viering. Natuurlijk waren er meer klasgenoten met een vergelijkbaar kostuum, maar dat maakte ze niets uit. Een van de jongens is binnenkort jarig en het lijkt me een leuke idee om een superheldenfeestje te vieren. Dan kunnen de jongens weer de kleding aan die we gekocht hebben. Carnaval kinderkleding koop je op Party-time

  • Ze hebben een groot aanbod aan verschillende pakken
  • Ze hebben ook veel kostuums voor volwassenen
  • Binnen een paar dagen is de bestelling binnen
  • Vanaf 50 euro wordt de bestelling gratis verzonden 
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn