Als ondernemer wilt u altijd bereikbaar zijn voor uw klanten. Heeft u nog de traditionele telefooncentrale binnen uw bedrijf en wordt het tijd voor vernieuwing? Laat dan voicedata u helpen met de overgang van ISDN naar een hosted VoIP! Kies net als 90% van alle bedrijven voor bellen via internet. VoIP staat namelijk voor ‘Voice over IP’. Dit heeft ontzettend veel voordelen voor u als ondernemer. Benieuwd wat wij van voicedata uw bedrijf kunnen bieden aan mogelijkheden middels een VoIP? Neem dan gerust contact met ons op of bezoek onze website voor meer informatie.

Niet omdat het moet, maar omdat het beter is

Maakt u gebruik van zakelijke telefonie binnen uw bedrijf of organisatie? Dan heeft het veel voordelen om te kiezen om over te gaan op een hosted VoIP als het ISDN-alternatief. U hoeft hiermee geen fysieke telefooncentrale meer te hebben. Dus al die snoeren en apparaten kunnen zo de deur uit. Dat is ideaal voor een opgeruimde werkomgeving. Uw telefooncentrale is met een hosted VoIP namelijk virtueel geworden. Het neemt letterlijk veel minder ruimte in beslag. Het is een zeer gemakkelijk systeem, waar u eenvoudig wijzigingen in kunt aanbrengen. U kunt zo eenvoudig een nieuwe gebruiker toevoegen of juist een oude verwijderen. Kies ook voor gemak, want waarom zou u tijd spenderen aan een taak dat met een minuutje klaar kan zijn? Daarbij blijven alle functionaliteiten bestaan die u van uw huidige telefooncentrale gewend bent. Doorverbinden, welkomstboodschap inspreken of het instellen van voicemail. Het wordt er allemaal veel gemakkelijker op. U kunt nu bijvoorbeeld uw collega of de naam van hem of haar zien, alvorens u doorschakelt. Ideaal als u niet meer zeker weet wat iemands snelkiesnummer is! Daarbovenop bieden wij van voicedata u een aantal extra en vooral handige functionaliteiten aan. Zo profiteert u van gratis calamiteitenhulp 24 uur per dag, mocht er iets gebeuren met de telefoonverbinding. Ook is het mogelijk om wachtrijen of keuzemenu’s op te stellen. Ideaal als uw bedrijf over meerdere afdelingen beschikt! Belstatistieken worden tevens overzichtelijk weergegeven en snelkiesnummers kunnen worden toegevoegd. Ten slotte stellen wij speciaal op basis van uw wensen een pakket samen die naadloos aansluit met uw bedrijfscommunicatie. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte opvragen via onze website.

Hosted VoIP biedt mogelijkheden

Zoals al aangegeven, is een hosted VoIP een telefooncentrale via het internet. Het is hierdoor niet gebonden aan een vaste locatie of werkplaats. Het is namelijk perfect te integreren in mobiele telefoons. Hierdoor zijn uw medewerkers optimaal bereikbaar en wordt flexibel werken mogelijk. Heeft u meerdere bedrijven of afdelingen? Dan kunnen zij onderling gratis met elkaar bellen. Dit geldt zelfs als de locatie zich buiten Nederland bevindt.

Voordelen hosted VoIP bij voicedata:

  • Online telefooncentrale die eenvoudig mee kan groeien met uw bedrijf
  • Maandelijks opzegbaar
  • Voordelige tarieven
  • Beste en gebruiksvriendelijke platvorm om vanuit te werken
  • Kosteloze en sublieme ondersteuning
  • Uitgebreide mogelijkheden
  • Stabiele verbinding en niet locatie afhankelijk
  • Vergroot de bereikbaarheid en flexibiliteit van medewerkers
  • Eenvoudig en gebruiksvriendelijk in de praktijk
  • Offertes op maat

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een hosted VoIP voor uw bedrijf? Of wilt u graag meer informatie? Bezoek dan nu onze website: voicedata.nl en bekijk onze korte uitlegvideo. Daarnaast vindt u er meer gegevens over de pakketten en mogelijkheden. Een vrijblijvende offerte kunt u er tevens aanvragen. Liever persoonlijk contact? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn