pavez - minerale foundationVoor veel vrouwen is het lastig om de juiste make-up te vinden in de winkels. Het is daarbij ook nog eens zo dat veel van de make-up, zoals bijvoorbeeld foundation, slecht zijn gemaakt. Dit wil zeggen dat ze van synthetische materialen zijn die slecht zijn voor het milieu en ook nog eens de huid kunnen verstoppen. Dit is zeker niet het geval als u de minerale foundation van Pavez.nl zult bestellen. Deze make-up is namelijk helemaal duurzaam en natuurlijk en bovendien geeft de minerale foundation u een mooie egale teint. Minerale foundation staat erom bekend dat het erg zuiver en natuurlijk is en een bijkomend voordeel is dat u het zowel droog als nat aan kunt brengen. De poriën zullen niet verstopt raken van de minerale foundation van Pavez en daarnaast zitten er nog vele extra stoffen in die goed zijn voor uw huid. De tijd dat make-up slecht voor uw huid is en juist op de lange termijn oneffenheden veroorzaakt is dan ook zeker voorbij als u kiest voor de producten van Pavez. Naast de minerale foundation is er een complete selectie aan verzorgingsproducten beschikbaar op de site. Voor alles wat hier te koop staat gaat op dat het van natuurlijke producten is gemaakt en op een zo duurzaam mogelijk manier is geproduceerd. Kies dus niet langer voor vervuilende producten die bovendien niet doen wat ze beloven, maar kies voor eerlijke en natuurlijke artikelen die uw natuurlijke schoonheid naar boven zullen halen.

Minerale foundation met SPF 15

Handig aan deze gezichtsproducten is bovendien dat er een UV-block in zit. Door de SPF 15 van de minerale foundation is uw gezicht een stuk veiliger tegen de schadelijke invloeden van de zon. Naast het creëren van een natuurlijke en egale teint zijn onze producten dus ook erg handig om te gebruiken omdat ze een zonwerende werking hebben. Natuurlijk kunt u kiezen uit verschillende tinten. Niet iedereen heeft dezelfde huidskleur en door een breed scala aan tinten aan te bieden kunt ook u vast en zeker het juiste product vinden in de webwinkel. Handig hierbij is de tool die online staat. Als u deze volgt dan is het gemakkelijk om uit te vinden welke kleur en tint u nodig heeft. Een andere handige optie die wij u graag bieden is het bestellen van een proefpakket met verschillende soorten minerale foundation. Op die manier kunt u verschillende producten uitproberen zonder dat u hier de hoofdprijs voor moet betalen. Voor maar tien euro krijgt u namelijk van veel van onze producten een sampler thuis zodat u dit rustig zelf uit kunt proberen. Het is daarnaast goed om te weten dat wij veel andere natuurlijke gezicht verzorgingsproducten beschikbaar hebben. Dit zijn onder andere de volgende producten:

  • Concealer
  • Primer
  • Finisher
  • Highlighter
  • Blush
  • Bronzer

Maar daarnaast hebben wij ook voor de rest van het lichaam erg veel producten te koop. Kijk dus vooral zelf eens rustig rond op de site om onze collectie in u op te nemen.

100% natuurlijke cosmetica

Op Pavez.nl zult u alleen maar natuurlijke producten tegenkomen. Er zit dus geen troep en rare toevoegingen in de diverse verzorgende producten die hier aangeboden worden. De minerale foundation is slechts één van deze producten want u zult merken als u de site bezoekt dat wij werkelijk alles in huis hebben om u te laten stralen. Handig is dat wij van bijna alle producten ook kleine samples verkopen zodat u deze eenvoudig en goedkoop uit kunt testen. Als u kortom op zoek bent naar natuurlijke producten voor uw dagelijkse verzorging, zoals bijvoorbeeld minerale foundation, dan bent u bij Pavez.nl aan het juiste adres.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn