Als vrienden of familie van u een kindje hebben gekregen, is het natuurlijk hartstikke leuk om een kraamcadeau te geven. Het liefst geeft u een zo origineel en persoonlijk mogelijk kraamcadeau. Neem daarom eens een kijkje op de website Babyklokje.nl: http://www.babyklokje.nl/kraamcadeau-babyklok. Zoals de naam van de website al doet vermoeden, kunt u hier een babyklokje laten ontwerpen. Dit wordt gedaan aan de hand van het geboortekaartje. Een hartstikke leuk en persoonlijk kraamcadeau toch? Daarbij is een klok natuurlijk ook hartstikke praktisch en een goede toevoeging aan de babykamer. U kunt op de website verschillende pakketjes bestellen. Het babyklokje is het hoofdonderdeel van elke pakket, maar de pakketjes verschillen in de producten die aan de klok toegevoegd worden. De mogelijkheden wat betreft de pakketjes zijn onderstaande.

 • Kraamcadeau: een babyklok voor €19,95.
 • Kraampakket basis: een babyklok en een babymutsje voor €29,95.
 • Kraampakket plus: een babyklok, een babymutsje en een slabber voor €39,95.
 • Kraampakket luxe: een babyklok, een babymutsje, een slabber en een speelkleed voor €49,95.

In alle pakketten zitten dus artikelen die enorm handig zijn wanneer er net een baby is geboren. Daarbij maakt de gepersonaliseerde klok het kraamcadeau ook enorm origineel. Neem dus meteen een kijkje op de website en bekijk wat de mogelijkheden allemaal zijn. In het volgende zullen we u kort nog meer informatie geven over Babyklokje.nl en wat wij voor u kunnen betekenen met betrekking tot het kraamcadeau. We zullen u meer vertellen over onze werkwijze en hoe u het perfecte kraamcadeau kunt bestellen, maar ook over welke informatie u allemaal op onze website kunt vinden en hoe u contact met ons kunt opnemen.

Kraamcadeau: het stappenplan

Babyklokje.nl werkt met een stappenplan. We zullen hier de stappen bespreken en u zult zien dat u nog maar enkele stappen, die ook nog weinig tijd kosten, verwijderd bent van het ideale kraamcadeau. Het stappenplan ziet er als volgt uit:

 • Stap 1: U scant het geboortekaartje in. Het gaat hierbij om zowel de voor- als de achterkant. Omdat de klok er mooi uit moet komen te zien, moet de resolutie van deze scan kwalitatief voldoende zijn. In meer technische termen betekent dit dat het bestand van de afbeeldingen 300 DPI moeten zijn. Als u geen scanner heeft of u niet precies weet of de scan aan de voorwaarden voldoet, kunt u natuurlijk ook het geboortekaartje naar ons opsturen. Wij sturen dan het kaartje terug samen met het uiteindelijke resultaat.
 • Stap 2: U bestelt in onze webshop het pakket dat u als kraamcadeau wilt geven. De verschillende pakketten hebben we hierboven genoemd. U kunt dus kiezen om een babyklok te geven, maar u kunt daar ook nog andere items aan toevoegen. Tijdens dit bestellen vult u uw contactgegevens in in een formulier en kunt u het bestand met de scans van de kaart invoegen.
 • Stap 3: Zodra uw bestelling en de scans van het kaartje, of de kaart die u heeft opgestuurd, bij ons binnen zijn, beoordelen wij of de kaart van voldoende kwaliteit is om er een ontwerp van een klok van te maken. Als dit het geval is, gaan wij aan de slag met ontwerpen. Als de kaart niet van voldoende kwaliteit is, zullen we contact met u opnemen. Als u een pakket heeft besteld waarin ook andere producten zitten, zullen we deze ook personaliseren. Vervolgens worden de producten klaar gemaakt voor verzending naar u.
 • Stap 4: De klok en eventueel de andere producten worden in een handig pakket naar u toegestuurd.

In slechts vier gemakkelijke stappen kunt u dus een heel uniek kraamcadeau bestellen. U bestelt het pakket dat u wilt en stuur ons ofwel een scan van de geboortekaart, ofwel een origineel, en wij doen de rest.

Bekijk ook de eerder gemaakte klokken

Op de website kunt u voorbeelden bekijken van babyklokken die eerder als kraamcadeau gegeven zijn. U ziet zowel het geboortekaartje dat wij hebben ontvangen, als het uiteindelijke resultaat in de vorm van een babyklokje. Zo krijgt u een indruk van de eindresultaten en kunt u zich misschien voorstellen hoe een klokje ontworpen zal worden aan de hand van het geboortekaartje van de baby die u een kraamcadeau wilt geven. Ten slotte vindt u op de website veel informatie over de klokjes, over ons en over onze werkwijze. Het kan echter dat u nog vragen, of een opmerking of een tip voor ons heeft. Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan op verschillende manieren. Op de website vindt u de contactgegevens. U kunt ons bellen als u direct antwoord wilt op uw vraag. Daarnaast kunt u ons een e-mail sturen. U kunt ook per post een brief sturen met uw vraag, opmerking of tip. Vergeet dan niet uw contactgegevens in uw brief te vermelden, zodat wij zo snel mogelijk op uw bericht kunnen reageren. U kunt uw vraag of opmerking ook kwijt op onze Facebookpagina. Via de website kunt u hiernaar doorklikken. Verder kunt u ook een contactformulier invullen op de website. Hier vult u de volgende gegevens is:

 • uw naam (verplicht veld)
 • uw e-mailadres (verplicht veld)
 • uw telefoonnummer (optioneel)
 • uw bericht, vraag of tip (verplicht veld)

Wij zullen dan zo snel mogelijk reageren op uw bericht. We hopen dat we u hiermee enthousiast hebben gemaakt en een goed idee hebben gegeven voor een kraamcadeau. Neem snel een kijkje op onze website en bestel meteen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn