Nu al de kerstpakketten bestellen voor uw bedrijf? Het klinkt misschien een beetje vroeg. Maar wilt u zeker weten dat u straks mooie pakketten hebt om uit te delen, dan is het zeker niet verkeerd om u hier nu al mee bezig te houden. Heel veel bedrijven doen dit namelijk last minute en dan is het voor de verkoper van de kerstpakketten vaak niet meer mogelijk om nog dingen bij te bestellen die zij nodig hebben. Het kan dan zomaar zijn dat het niet meer mogelijk is om het pakket van uw voorkeur te bestellen en dat zou natuurlijk jammer zijn. U wilt immers uw medewerkers iets geven wat echt bij hen past en het liefst ook nog een beetje bij uw bedrijf of de geest van uw bedrijf past. Natuurlijk zal ieder kerstpakket wel gewaardeerd worden, het gebaar is immers ook gewoon heel erg belangrijk. Maar het is uiteraard wel leuker als aan de kerstpakketten te zien is dat u er over nagedacht hebt, dat u geprobeerd hebt om iets te vinden dat aansluit bij het werk en de werknemers, dat u er tijd in gestoken hebt. Daarom is het goed om nu alvast hier mee aan de slag te gaan. Iedereen is weer terug van vakantie, de weken waarin iedereen weer wat op gang moet komen zijn voorbij, dus iedereen is weer lekker aan de slag. Dat geeft u als leidinggevende de gelegenheid om alvast op zoek te gaan naar de juiste kerstpakketten. Als u dat nu alvast doet en uw bestelling alvast plaatst, dan kunt u er zeker van zijn dat u voor de kerstdagen leuke en mooie kerstpakketten uit kunt delen aan uw personeel. Zo voorkomt u dat u achter het net vist en genoegen moet nemen met iets wat eigenlijk niet aan uw wensen voldoet.

Wat voor kerstpakketten zijn er mogelijk?

Vroeger was de keuze op het gebied van kerstpakketten vrij beperkt, maar dat is tegenwoordig wel anders. Nu zijn er bedrijven die zich helemaal gespecialiseerd hebben in het maken van deze producten en dat zorgt er voor dat de keuze op dit gebied ook een stuk groter is geworden. Dit heeft als grote voordeel dat er voor ieder een pakket te vinden is dat helemaal bij de wensen aansluit, maar het heeft als nadeel dat het vinden van de juiste kerstpakketten ook lastiger is geworden. Want hoe maakt u nu een keuze uit dit overweldigende aanbod? Bij Vos en Sets B.V., het bedrijf achter de webwinkel KerspakkettenXL.nl, weten ze dat dit erg lastig kan zijn en daar hebben ze met het ontwerp van hun website dan ook terdege rekening gehouden. U wilt immers snel de verschillende mogelijkheden kunnen bekijken en eenvoudig de kerstpakketten van uw keuze kunnen bestellen. Maar er zit natuurlijk wel verschil in de manier waarop mensen zoeken en daar is in het keuzemenu dan ook rekening mee gehouden. U kunt bij hen namelijk op drie verschillende manieren zoeken, namelijk:

  • op de inhoud van het pakket, bijvoorbeeld bier, wijn, vis, vlees, verzorgingsproducten of chocola
  • op thema, zoals food, funcooking, duurzaam, man, vrouw, sfeervol of luxe
  • op budget

De laatste optie is natuurlijk vooral heel erg handig als u zelf nog niet echt een goed idee hebt van wat voor kerstpakketten u nu het beste kunt bestellen. In veel gevallen weet u echter wel welk budget u te besteden hebt. Het is dan erg handig om te kunnen selecteren op het budget per persoon en dan een overzicht te krijgen van de kerstpakketten die in die prijscategorie vallen.

Wat zit er in de pakketten?

Kerstpakketten bestonden eerder vaak uit een mix van etenswaren die vrij willekeurig leken gekozen. Met de grote keuze die er nu is, is er natuurlijk ook veel meer mogelijk op het gebied van de inhoud. Wat zit er nu eigenlijk in dergelijke pakketten? Eigenlijk is de keuze heel erg groot, maar we kunnen u hier wel een aantal voorbeeld van kerstpakketten geven, zodat u er enigszins een idee van krijgt. Kiest u bijvoorbeeld voor een themapakket uit de lijn funcooking, dan hebt u bijvoorbeeld de keuze uit het pakket pannenkoekenpret. Hierin zit een garde, pannenkoekenmix, schenkstroop, honing en poedersuiker. Alles dus wat mensen nodig hebben om lekker pannenkoeken te eten! U kunt ook kiezen voor kerstpakketten in een landenthema, zoals Japan. In de mooie doos bevinden zich dan eetstokjes, sushi rijst, sojasaus, zeewier, noodles en wasabi. Zo kunnen de ontvangers van het pakket thuis aan de slag gaan en zelf sushi maken. Natuurlijk zijn er ook andere mogelijkheden dan alleen maar eten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een wellness pakket met daarin heerlijke verzorgingsproducten van het merk Rituals of het merk Kneipp. Wilt u uw medewerkers meer keuze geven wat betreft hun kerstpakketten, dan kunt u ook een boekenbon of tijdschriften bon geven. Of u geeft hen de mogelijkheid om zelf hun pakket samen te stellen. Uw medewerkers krijgen een cadeaucheque en vervolgens kunnen zij via de website zelf hun pakket samenstellen. Deze krijgen zij vervolgens eenvoudig thuis afgeleverd. Als u zelf geen goed idee hebt van wat u het beste kunt geven, dan is dit een heel goede optie. Op die manier weet u zeker dat u uw mensen niet opzadelt met producten waar zij helemaal niet op zitten te wachten. Ook kunt u helemaal zelf uw kerstpakketten samenstellen, op basis van uw eigen voorkeuren. Dan weet u zeker dat ze helemaal aan uw wensen voldoen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn