Ik heb mijn website helemaal laten bouwen en ontwikkelen door Webton en ik moet zeggen dat ik dat nergens anders had laten willen doen. Op de website van Webton kreeg ik al sterk de indruk dat dit een goede partij was om zaken mee te doen, maar natuurlijk weet je in de praktijk nooit echt waar je mee te maken krijgt en dat maakt dat het altijd een zeker risico met zich meeneemt om met een bedrijf in zee te gaan. Er zijn natuurlijk tal van bedrijven die websites kunnen bouwen en dat vind ik persoonlijk altijd wel erg moeilijk omdat de keuze zo groot is dat je soms door de bomen het bos niet meer kunt zien. Op een bepaald moment is het gewoon zo dat je een keuze moet maken voor het bedrijf waarmee je in zee gaat en die keuze maakte ik voor Webton. Mijn beoordelingen Webton zijn dus zeer positief. De beoordelingen Webton waren ook al positief van andere mensen, maar natuurlijk is mijn ervaring ook mijn ervaringen en mijn beoordelingen Webton zijn dan ook altijd persoonlijk en weer anders dan andere beoordelingen Webton. Bij mijn beoordelingen Webton heb ik echt gekeken naar het totaalplaatje van de verleende service. Van het eerste contact tot het laatste en alles daar tussenin. Ik heb zeer weinig aan te merken, omdat het een zeer bijzondere en prettige samenwerking was. Een aantal punten waar ik op heb gelet heb ik hieronder globaal voor u uiteengezet:

  • eerste contact
  • strategie
  • design
  • advies
  • bereikbaarheid

Beoordelingen Webton; contact

Het eerste contact verliep al meteen ontzettend voorspoedig. De medewerker stelde precies de juiste vragen en ik moet zeggen dat dit op bepaalde moment best wel confronterend was. Op een bepaalde manier krijg je een spiegel voorgehouden die je met een andere, meer kritische blik naar je eigen bedrijf doet kijken. Vragen die er werden gesteld hielden sterk verband met wat precies mijn doelgroep was en dwongen mij zeer precies te zijn in het formuleren van mijn wensen. Niet eerder had ik op die manier geprobeerd om naar mijn eigen bedrijf te kijken want ik merkte dat er heel veel dingen vanzelf gingen. Ik heb namelijk een eigen bedrijfje waarbij ik schoonheidsproducten verkoop. Dat kan van alles zijn, maar het gaat vaak om maskers en goede crèmes. Mijn doelgroep is dus zeer breed maar ik richt me wel heel duidelijk op vrouwen en niet op mannen. Webton vroeg mij de doelgroep meer af te bakenen en dat was iets waar ik echt even over na moest denken. Natuurlijk is het zo dat als je de doelgroep helder voor ogen hebt, dat het dan makkelijker is om hen te bereiken, maar je sluit ook mensen uit, zo was mijn gedachte. Mijn beoordelingen Webton zijn zo positief, omdat ze mij niet altijd hebben voorzien van een zeer mooi design voor mijn website die past bij wat ik als bedrijf uit wil stralen, mijn beoordelingen Webton zijn ook zo positief omdat ik het heel erg prettig vind dat ze mee dachten over hoe ik aan werk was en hierdoor heb ik zeer grote stappen kunnen maken als bedrijf. Hoe mijn beoordelingen Webton zijn uitgevallen had voor mij ook voor een groot deel te maken met bereikbaarheid van het bedrijf. Ik vind het namelijk altijd heel belangrijk dat als je met een bedrijf in zee gaat, dat je ook het gevoel hebt dat dit bedrijf betrokken is bij wat je doet. Daarom heb ik er voor gekozen om aan dit punt voor mijn beoordelingen Webton extra aandacht te geven. Op ieder moment dat ik met vragen zat kon ik gewoon bij Webton Terecht en dat was een erg prettige ervaring. Voor mij was het ontwerpen en bouwen van mijn website iets heel belangrijks en ik wilde ook voelen dat het bedrijf dat inzag. Er zijn natuurlijk veel aanbieders die een website kunnen bouwen, maar wat je veel hoort is dat deze bedrijven zo druk zijn, dat de aandacht per klant minder groot wordt. Dat is wel erg jammer want het zou natuurlijk heel veel schelen als deze service en bereikbaarheid goed was. Webton onderscheidt zich volgens mijn beoordelingen Webton op dit gebied van andere aanbieders omdat zij zeer goed bereikbaar waren zowel telefonische als via de mail.

Beoordelingen Webton; advies

Het laatste punt voor mijn beoordelingen Webton is de mate waarin het bedrijf mij van informatie en advies bediende. Natuurlijk is het bouwen van een website niet iets wat op een gegeven moment af is. Er moet altijd aan gewerkt worden en daarom vond ik het belangrijk dat de mensen van het bedrijf mij ook uitlegden hoe ik de website zelf verder kon zetten. De nazorg van het bedrijf vond ik dan ook zeer goed. Ik weet nu veel meer over SEO en andere zaken die er voor kunnen zorgen dat mijn website up-to-date blijft en dat heb ik allemaal te danken aan het goede advies. De gulheid waarmee dit advies werd verstrekt verbaasde mij en vond ik zeer sympathiek. Ik ben dus al met al zeer te spreken over de samenwerking met Webton en als ik met een vraag zit zal ik altijd weer bij deze partij aankloppen. De vriendelijke en geduldige manier waarop ik werd geholpen in iedere stap van het proces was prettig en nooit kreeg ik het gevoel dat ik een stomme vraag stelde. Ik ben nu eenmaal niet zo’n technisch wonder en soms moesten mij echt hele basale dingen worden uitgelegd. Ik kreeg nooit het gevoel dat daar geen ruimte voor was, in tegendeel.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn