Inmiddels werk en woon ik vijf jaar in Barendrecht, samen met mijn man en twee dochters. Aangezien onze tuin vrij groot en rommelig is, is het een aardige klus om deze zo netjes en strak mogelijk te houden. Via google kwam ik op de site noordegraaf-hoveniers terecht. Door de site van Noordegraaf Hoveniers kreeg ik inspiratie om mijn tuinaanleg aan hun uit te besteden. Mijn man en ik hadden veel ideeën over hoe onze ideale tuin eruit zou moeten komen te zien. Zelf houden wij van een nette, strakke tuin met veel bloemen. Onze dochters hadden ook wensen, zij wouden graag een trampoline. Ik heb gelijk een aanspraak gemaakt voor een nieuwe tuinaanleg.

Waarom is Noordegraaf ideaal voor uw tuinaanleg in Barendrecht?

Op 5 februari vond de eerste afspraak met Noordegraaf Hoveniers plaats, omdat ik van kennissen had gehoord dat dit het beste adres is voor een nieuwe tuinaanleg in Barendrecht, was ik erg benieuwd. De afspraak vond plaats in mijn tuin, zodat we direct een goed beeld kregen van de mogelijkheden. De meneer waar ik een afspraak mee had was zeer klantvriendelijk, meedenkend en professioneel. Ik kon gelijk merken dat deze tuinaanleg in Barendrecht gespecialiseerd is in het aanleggen, ontwerpen, onderhouden en renoveren van tuinen. Ook werd er gekeken of de elementen die ik wenste goed bij elkaar pasten, iets waar ik zelf niet zo snel aan zou denken. Aan het eind van de afspraak was de plattegrond rond. De tuin zou een mooi grasveld krijgen, met in het midden een terras waar de hele dag zon op schijnt. Aan de randen van de tuin worden mooie rododendrons geplaatst en er komt een fontein. Ook kwamen de wensen van mijn dochters in vervulling, de trampoline wordt in de tuin gegraven zodat zij hier veilig gebruik van kunnen maken. Tot dusver was ik zeer tevreden over deze tuinaanleg in Barendrecht en kon dan ook niet wachten op de dag dat ze aan de slag zouden gaan.

Het resultaat

Op 19 februari was het dan eindelijk zover, onze tuin kreeg een make-over! Om 08:00 uur stipt stonden vier medewerkers van Noordegraaf Hoveniers op de stoep. Er werd gelijk hard gewerkt en aan het einde van de ochtend zat de nieuwe grasmat er al in! De rest van de tuin is daarna afgemaakt. Mijn dochters konden na schooltijd niet wachten om op hun nieuwe trampoline te spelen. Mijn man en ik zijn meer dan tevreden met het eindresultaat en we hebben dan ook eindelijk de tuin waar we zo lang van hebben gedroomd!
Inmiddels is het al een paar weken geleden dat onze tuin een make-over onderging. Nog elke dag kijk in naar de tuin en krijg ik een blij gevoel van binnen. Naar mijn mening is Noordegraaf Hoveniers dan ook het beste adres voor uw tuinaanleg in Barendrecht. Graag noem ik nog even puntsgewijs de pluspunten van deze tuinaanleg in Barendrecht op;

  • Professionele, vakkundige tuinaanleg
  • Vakkundige mensen
  • Persoonlijke aandacht
  • Veel ervaring

Bovenstaande punten maken het voor mij dat Noordegraaf Hoveniers de beste is in tuinaanleg in Barendrecht!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn