Bent u opzoek naar een e-smoker? Dan bent u bij dutchvapeshop aan het juiste adres. Deze webwinkel heeft alles op het gebied van elektronisch roken.

E-smoker

Een e-smoker wordt gezien als de elektronische variant van de traditionele sigaret. In een e-smoker wordt een e-liquid toegevoegd. Vervolgens wordt de e-liquid door de coil verbrand, deze coil zit in de tank van de e-smoker. Deze verbranding zorgt voor het ontstaan van een aromatische damp, deze kan je inhaleren. Bij het gebruik van een e-smoker inhaleer je nog steeds rook, dit wordt ook wel dampen genoemd. E-liquid is een vloeistof die dus in de tank van de e-smoker gaat. In deze e-liquid zitten verschillende bestandsdelen die ervoor zorgen dat de aroma goed verdampt wordt. Deze aroma zorgt ervoor dat de vloeistof een smaakje krijgt, zo zijn er verschillende smaken te verkrijgen zoals fruitsmaken, tabak-smaken en smaken van bekende drankjes. Bij het kopen van een e-liquid is het belangrijk om het nicotinegehalte hiervan in de gaten te houden. Er zijn liquids die veel nicotine bevatten, wat minder of zelfs helemaal geen nicotine bezitten. Dankzij deze verschillende hoeveelheden is het een goede hulp om stap voor stap van een nicotine verslaving af te komen.

Er zijn twee soorten inhaleertechnieken waarmee de damp kan worden inhaleert, namelijk:

  • Mouth to lung methode: hierbij komt de damp eerst in je mond en daarna laat je het naar de longen gaan. Dit lijkt veel op het traditionele roken en wordt daarom door verschillende dampers gebruikt.
  • Direct lung methode: hierbij laat je de damp gelijk naar de longen gaan. Het verdampt dus niet eerst in je mond, hierdoor worden de aroma’s en andere stoffen intenser. Dit wordt vaak gedaan door mensen die wat langer dampen.

Bij dutchvapeshop kunt u terecht om een e-smoker te kopen. Het bedrijf heeft alleen maar gecertificeerde e-smokers in het assortiment, hierdoor weet je dat je een kwaliteitsproduct krijgt. Daarnaast werkt het bedrijf ook met een snelle levering, vandaag besteld voor 18 uur is morgen in huis. Daarnaast zijn bestellingen vanaf 10 euro geheel gratis en met een track and trace code. Het is ook mogelijk om een kijkje te nemen in de fysieke winkel in Beverwijk.

Assortiment

De Duchtvapeshop heeft verschillende producten als het gaat om de e-smoker. Zo kunt u op de website kiezen uit verschillende categorieën zoals:

  • Beginnende damper
  • Ervaren damper
  • Vaporesso starter kit
  • Justfog starter kit
  • Eleaf starter kit
  • Aspire starter kit
  • Smok starter kit
  • Pod systeem

De dutchvapeshop biedt dus alles aan op het gebied van e-smokers. Zo kun je hier terecht voor e-liquids, e-sigaretten, accessoires, do it yourself, e-pipe en nictonine salts. Van hele sets tot accessoires je vind het hier dus allemaal. Naast vaste liquids kun je hier ook terecht om je eigen liquid samen te stellen en zelf te maken, dit natuurlijk geheel verantwoord. Alle producten komen uit Nederlandse groothandels en zijn TPD 2 goedgekeurd. Wij bieden dus de garantie van kwaliteitsproducten die veilig zijn en uitvoerend getest zijn voordat het op de markt komt.

Heb je nog vragen? Maak gerust gebruik van de chatfunctie, onze medewerker staat je graag te woord. Daarnaast kan je ons ook mailen of bellen. Dus wil je iets weten? Vraag het ons gerust.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn