Hoe je de wereld waarneemt hangt natuurlijk af van het perspectief dat je inneemt. Een simpele stoel ziet er anders uit als je deze van voren, achteren of van de zijkant waarneemt. Bepaalde delen zijn niet zichtbaar als je voor de stoel staat en hetzelfde geldt voor wanneer je achter de stoel staat. Toch heb je vaak een vrij coherent beeld van de stoel, omdat je immers ook beelden in je geheugen hebt. Dus hoewel je iets niet direct ziet, kun je in je geest wel een volledig plaatje tevoorschijn toveren. Dat komt natuurlijk ook omdat we die stoel elke dag waarnemen. Zo is dat met heel veel objecten in onze omgeving. Dat is ook de reden waarom we zo onder de indruk zijn wanneer we in vliegtuig zitten. De wereld waar we dagelijks in rondlopen zonder dat we onder de indruk zijn, wordt dan immers opeens van boven waargenomen. Dat levert een heel ander plaatje op en dat plaatje zijn we dus niet gewend. Zodra je wekelijks of maandelijks vliegt, of als je bijvoorbeeld piloot bent, dan raak je ook weer gewend aan dit perspectief. Punt is dat een nieuwe kijk op de wereld vaak leidt tot een gevoel van wonder. Je hoeft daarvoor ook niet per se in een vliegtuig te gaan zitten. Je kunt het ook dichter bij huis zoeken. Zo kun je bijvoorbeeld een bootje huren in Loosdrecht. Vanaf het water ziet de wereld er ook weer heel anders uit. Als je een bootje gaat huren in Loosdrecht, dan kun je de Loodsdrechte plassen verkennen. Als je in de auto zit of op de fiets, dan kun je dat uiteraard niet doen. Maar ook als je langs de oever loopt en naar het water kijkt, dan heb je een hele andere kijk op de wereld dan wanneer je vanaf het water naar de oever kijkt. Het is als met de voor- en achterkant van de stoel. Vanaf het water zie je dingen die je vanaf de oever niet kunt zien. Daarnaast is het ook gewoon erg leuk om met een bootje te varen. Je kunt een bootje huren in Loosdrecht en met je familie een dagje gaan varen. Je kunt ook met je vrienden gaan varen, maar het is ook mogelijk om een bootje te huren in Loosdrecht en samen met je vriend(in) of partner een romantisch dagje op het water te beleven. Dus als je zin hebt om lekker in de mooie natuur van Loosdrecht rond te varen, lees dan vooral verder. Hieronder lees je namelijk precies waar je een bootje kunt huren in Loosdrecht.

Een bootje huren in Loosdrecht doe je bij JBB Bootservice

JBB Bootservice sloepenverhuur is dé plek waar je moet zijn als je een bootje wilt huren in Loosdrecht. Je kunt hier namelijk terecht voor verschillende boten die geschikt zijn voor kleinere en grotere groepen mensen. Zo kun je bij JBB onder andere terecht voor de volgende boten:

  • De Corsiva 475 New Age is geschikt voor 1 tot 6 personen
  • Interboat voor 1 tot 6 personen
  • De ZWOP kan gebruikt worden groepen tussen de 15 en 20 personen
  • De Pontonboot is beschikbaar voor maximaal 10 personen
  • De Pontonboot De Luxe is geschikt voor maximaal 9 personen

Kijk op de site voor meer informatie over een bootje huren in Loosdrecht

Als je precies wilt weten welke boten en sloepen je kunt huren, dan kun je terecht op jbb-bootservice.nl. Dus als je lekker wilt gaan varen, surf dan snel naar jbb-bootservice.nl of kom direct naar JBB Bootservice.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn